Šta je novo?

Šta jedemo?

^^Ja brate i jaja u meku tako da... kačio sam i to 😆

Nepopravljiv sam slučaj.

Mhm, doći ćete vi kod mene po jaja, samo polako..
Slikaj ih prvo... da vidimo šta nudiš
Ja se izvinjavam, jel mi još uvek pričamo o hrani ili smo na terenu 🔞?

Bez obzira šta lično preferiram ili čemu težim, sviđaju mi se slike koje @Noki objavi. Lepota je u različitosti 😊
Uostalom tema je "Šta jedemo" a ne zdrava hrana (ili ono što slovi za to).
(napisa osoba koja ne prestaje da piše šta je zdravo a šta ne)

Bender to zove kutije... kaže jedem kutije 😁 samo je on to mučno i svađalački naveo, a meni je bilo samo smešno 🙂

Filipe, to u Nemačkoj ne bi smeo tako slobodno da od ulaza praviš staklenu baštu, zvali bi ti stambenu inspekciju... 😁 u ovoj državi nema pravila, radi svako šta hoće 😁

Šalim se ;) lep je limun, prijatan miris i lepo osveži ulaz i vizuelno... nemam ništa protiv... ali piliće i govanca držite podalje pd grada 😁
Ne moramo politiku i na ovoj temi 😆
Pre mislim da bi mi i dali neke subvencije za to ili bi došli da fotografišu i daju neku nagradu 😉
Komšije ionako znam preko 30god, da me ne mrzi bio bih ja upravnik pošto se taj komšija odselio i ne obilazi zgradu.
Inače komšije dolaze da pitaju da li mogu da kupe limun, mama u čudu...
Inače keva je gostovala na poljoprivrednom fakultetu za njenu vikendicu kao najbolji primer gde se meša sve, od tropskog voća, do četinara, povrća itd... Samo nemamo domaće životinje, osim veverica 😉
Realno niko nije iskazao nezadovoljstvo, čak suprotno.
Inače to je na poslednjem spratu takozvanom svetlarniku, gde niko ne stanuje.

Jel ima neko da mi preporuči dobar proveren pravi i kvalitetan med i tvrdi sir(može i kozji) koji može da se nabavi, to jest naruči?

Jedno od 2-3 omiljena jela, teletina ispod sača, sa krompirom i svežim kupusom.
Mislim da sam i spominjao i ranije, Restoran kod Duće.
2 porcije, ukupno 600grama teletine sa krompirom , realno, ručak i večera za nas dvoje cena sve ukupno manje od 4k.
IMG_9545.jpeg

IMG_9544.jpeg

Deluje ko neka donacija iz Crvenog krsta 🤣
Meni bolja od skoro svih restorana😝 Jedino dobra kajgana i sveža riba ili čorba.
Polako, kačiću specijalitete ovde, mada važna je i atmosfera i sa kime jedeš.
Nekada su semenke/burek ili ćevapi(kada se ima para) bila najbolja gozba.
U principu najbolji začin je glad 😉

Gotovo, ostalo je 2 parčeta za moju ženu.
Ok, da znam da moram da aranžiram tanjir i pripremim se za slikanje kao za instagram, a ne ovako brzinski dok jedem 😉
Ozbiljniji su kriterijumi na Beobuildu kod Beogradjana 😉
Eto, kada ste u NS-u slobodno mi se požalite ako tamo sednete i jedete, doći ću da se uverim u lošu teletinu 😂

A i krompir mi deluje nešto smušeno... Filipe, nabio si standarde, mora da se održava nivo.. :D

Gotovo, ostalo je 2 parčeta za moju ženu.
Ok, da znam da moram da aranžiram tanjir i pripremim se za slikanje kao za instagram, a ne ovako brzinski dok jedem 😉
Ozbiljniji su kriterijumi na Beobuildu kod Beogradjana 😉
Eto, kada ste u NS-u slobodno mi se požalite ako tamo sednete i jedete, doći ću da se uverim u lošu teletinu 😂
Bosiljak ili etno park.

Vrh