Ventilator_BGD » Pon Avg 10, 2020 12:37 pm[/url]":2ffrw8ze]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=764598#p764598:2ffrw8ze je napisao(la):
milanche » 10 Aug 2020 08:26 am[/url]":2ffrw8ze]U Srbiji mozes sasvim pristojno da jedes brzu hranu koja nije mekdonalds za iste pare ili jeftinije. Od pice, preko pljeskavica/cevapa/girosa do palacinki. "Obrok" u meku nije nimalo jeftin za srpske standarde.
U Moskvi ima lanac super restorana "brze" kuvane hrane mu-mu. Tako bi nesto voleo da vise vidim u Srbiji, da je to vise zastupljeno
Pa imas kuvane hrane na svakom cosku, pocev od maksija koji je najjeftiniji , ideje, cak i pojedine skroz dobre pekare imaju pristojnu kuvanu hranu, imas mali milion restorana kuvane hrane na meru sirom grada, gde imas dnevno po 15 kuvanih jela minimum razne corbe, supe i sl. Za obrok u meku mozes da pojedes pola kila punjene paprike + telecu corbu npr. Ali meni mek nije merodavan, pasulj kuvani ili prebranac je 30-50din 100g npr. tako da za kuvana jela mozes da prodjes sa 150 din sa sve salatom da budes sit.
Dok sam radio na novom beogradu kupovao sam redovno u merkatoru, hrana je vrhunska izbor ogroman a cene pristojne.
Jedino sto ne preporucujem su hladna jela u maksiju, to je neka refuza ko zna koliko stoji retko kad je sveze i moze lako stomak da zacvrci. Posebno ne muckalice i gulase. :notok: