Divna je to hrana, malo li sam puta cuo price o trovanju hranom, gasovima, dijarejama, zatvorima...posle poseta indijskim, meksickim i slicnim restoranima. Jesi video nekada srpskog seljaka negde iz Bajine Baste i tog kraja kako izgleda, boja lica, stas, visina, snaga... A kako izgledaju Meksikanci, Indijci... Vadio sam krv pre neki dan i rezultati koje sam dobio me ne motivisu da menjam nesto u ishrani jer je krvna slika savrsena.
Imao sam period gde sam se kao bacio na zdravu ishranu tj. ono sto nam zapad predstavlja kao zdravu ishranu, smutije, sejkove, neke vode i sokove sa vitaminima, raznovrsnu ishranu, pilece belo meso, trte mrte. I onda sam shvatio kakva sam bu**** jer menjam rezim ishrane koji je savrsen i koji me cini da nikada nijednu bolest nisam imao, jedino neku prehladu jednom u tri godine, koja prodje za dva dana.
I na sve to, to u trznim centrima je dzank fud i najgori predstavnik nacionalne kuhinje neke zemlje. Ja sam za to da Beograd bude metropola i da mozes da pronadjes sve, od igle do lokomotive, da li po pitanju garderobe, umetnosti, restorana... Ali nema trebaju pravi indijski, kineski, meksicki i drugi restorani, a ne trovacnice i fast fudovi po trznim centrima.
I da, pljeskavica>bilo sta sto se moze kupiti od hrane po trznim centrima.
Ali je*******o i pljeskavicu kada imamo sarmu, paprikas, podvarak, suljpa, slaninicu i luk, proju, kajmak, grasak...
A i uostalom, svaka normalna osoba gleda da sto pre smugne iz mesta kao sto su beogradski trzni centri, puni gasera, sponzorusa i ostalog polusveta. Jos treba i da ostanem da jedem tamo, samo cekam da kupim sta treba i da pobegnem sto dalje