Dobro nemojte odmah crno-belo, sve zavisi od situacije i okolnosti. Kakvo je stanje površina oko nečijeg doma, gde se taj sve kretao, koliko je pažljiv (gleda kuda ide), kakav je tepih, gde je tepih (postoje i tepisi u predsoblju po kojima se sigurno ne ide bos) i tako dalje.
Ima i ljudi koji se izuvaju pa im ne bih nikad čarapom kročio na tepih jer je pun životinjskih dlaka ili prašine.
Ja isto nekad moram da stanem obućom na tepih, najčešće kad idem iz stana pa se setim da proverim jel sam sve pogasio i zatvorio, ili pak kada tek stižem a zvoni telefon. Situacije su razne, kao i okolnosti.
Eto meni je mnogo veći debilizam ono kad ljudi na ulici sednu na trotoar. Evropljani to više rade (nemam pojma zašto) ali vidim da su zapušteni klinci i kod nas počeli to da kopiraju jer "whateeeveeerrrr...
" Pošto ih boli uvce za sve, pa i za to. Ili su prosto videli da neko drugi radi pa da ni slučajno ne odstupaju.
Ovo da neko misli da je asfalt čist a seljačko blato prljavo, pa zato diže noge i cipele na krevet nisam do sad nigde čuo. Ali dobro, svako nađe ono što traži i vidi ono što želi da vidi...