Čuvaj to za sud kao opravdanja, u fazonu, jesam nasao nacin da jedem za dz u Meku, ali sam ustedeo nutelu palacinkarnicamaEto, a ja čak u napomenama kad poručim palačinke napišem da mi stave upola nutele od koliko inače stavljaju
Često kupim i prazne palačinke pa sam stavim džem
Apiš me za jaja domaca ili kupovna?
sta je djunta?
Čuvaj to za sud kao opravdanja, u fazonu, jesam nasao nacin da jedem za dz u Meku, ali sam ustedeo nutelu palacinkarnicama
Ewwww Soya. Kad sam jeo tamo pre nekoliko godina bila mi najgora kineska hrana, bezukusna. Ti si vocka cudnovata NokiTi bi baš da zvučim kao totalna bu****
Ne mogu toj kompaniji ja da doskočim, koliko su u oni već u plusu sa mnom...
@mariks da, to je legalan način sakupljanja poena, to nije tajna... tajna je ubrzati ga
Pobogu, pa rekao bih odmah da je samo od toga koliko sam sakupim poena, ne bih se hvalio da ima još neki način...
Danas sam jeo Soya piletinu sa indijskim orahom tu ide još pirinač, soja sos, mešano povrće - kupus i šargarepa... To pojedem barem dva puta mesečno...
Pogledajte prilog 177653
Kažu da je indijski orah afrodizijak, neće mi mnogo značiti ove noći
Ewwww Soya. Kad sam jeo tamo pre nekoliko godina bila mi najgora kineska hrana, bezukusna. Ti si vocka cudnovata Noki
Mister Wang mi je favorit kod kineske brze hrane i pokojni Luka Tao ali je zatvoren. Black & white je najgoriKod tih Kineza je sve u sosu koji si stavio... ja volim ljutkasto i začinjeno... Naša hrana je ukusnija... Plus ovo i nisu Kinezi, nego evropeizirana varijanta brzog obroka sa piletinom, rižom i povrćem, što meni na svakodnevnom nivou treba