Mlekara Kruna prodaje mleko i u Lidlu, samo se zove "Šumadijsko" mleko. Ima ga sa 2,8% i 4% m. m. Prodaju i jogurt, sir, mileram...
Црна Гора: Инспекција спречила увоз десет тона брескви и нектарина из Србије због опасног пестицида хлорпирифоса
Nasa drzava dala je dozvolu za uvoz ovih pesticida da bi radikalske i EU firme mogle da zarade.
Mi za radikale koji vladaju i donose sve odluke nismo ljudi.
Pa mora da se skreće pažnja sa aktuelnih gorućih problema, bednog života i novog cunamija poskupljenja koji stiže na jesen. SNS nikad ne izlazi iz predizborne kampanje.Baš sam gledao taj deo u Dnevniku, predstavili ga kao udar na državu Srbiju
Taj ludak zna šta je kupio i spremio, ti možda jedeš nešto pokvareno, oprano i isprženo da ubije smrad i pojača ukus Ti si sam pa te to ne tangira previše, a i slabo se isplati spremati porcije za jednog (svaka čast ako pola kila piletine traje 3 dana).
Sve jasno, čak sam i rekao da se ne isplati puno spremati za jednu osobu. Ali živimo u Srbiji, ne želim da rizikujem šta se sve sprema, ko god spremao. Imaš sad dosta tih mesara koje uslužno peku pa cena bude ok ali ja gledam ovako, za 1000din kupim 2-3 sredjena cela pileta i moja porodica ima da jede nekoliko dana sigurno, a znam šta sam spremioŠta si ti sve doveo u vezu nisam kupio u Maksiju, nego kod privatnika koji jedino što radi je peče na roštilju piletinu. To mu je delatnost. I do podneva proda sve i tako svaki dan i zato je cena tako dobra. Ako i tu treba da se zapitam i sumnjam, jbm ti takav život
Znaš kakve su sve konobarske priče, da ih čuješ u kafanu ne bi kročio ili bi svoju čašu koju si sam oprao svuda nosio sa sobom a tek pekari... idu im pacovi tamo po skladištima i izloženoj robi. Sam bi pekao hleb i kroasane i čokoladne tartove i čizkejkove
Nema se vremena za to.
Ne umem da kuvam i zamara me. Mala je kuhinja i nemam mašinu za suđe... a onda ako je i razlika u ceni minimalna... kupiću gotovo, šta da radim...
Nekada sam narucivao iz Hrvatske kulturu za kefir. COvek bi mi poslao u obicnom kovertu, u najlon kesi. Prezivele bi bakterije par dana.Da li neko zna gde mogu da se nadju starter kulture za pravljenje jogurta. Da li neko zna neku možda zdravu hranu ili tako nešto. Jedino što sam nalazio je neke firme koje prave to za veleprodaju.
mojaKoja domaca rakija je dobra?
Коју поклони домаћин.Koja domaca rakija je dobra?