користи крв фетуса говеда, што није ништа више етички од клања живе животиње.
Боље да се иде у правцу деиндустријализацији гајења стоке и смањењу конзумирања меса. Није неопходно уносити га у великим количинама. Онда не би било бацања меса као данас што није редак случај. Такође да се искористи цела животиња колико је могуће, нпр. код свиња папци за пихтије, мозак да се похује, мишићи главе, језик и срце да иду за шваргле, са скупљеном крвљу да иду за крвавице, црева да се користе за кобасице и кулен.
Пиле да се пече цело а не да се издвајају само крилца, батаци и бело месо. Најбоље је када се скува за супу па после може да се испржи, похује, испече. Овца да се цела суши (стеља или пастрма, зависно од тога да ли се суши са костима или без).
И опет, не треба претеривати и нити јести месо сваки дан.
Toliko te cenim i poštujem da ću celog da te pojedem... Armi Hamer likes this..Мој неки поглед је да из поштовања према животу жртвованом да би ми јели, треба што мање његових делова тела да се баце, тј. да се што више искпристи.
Vidi seJeo bih ga odmah baš kao što sam bio prvi u redu za vakcinaciju
Dobro jutro To je dobar pogled.
A recimo kad konja izjašemo dovoljno onda tek da jedemo konjsko meso. Da iskoristimo svaki resurs do krajnje granice... Jer šta je st*** do robe.
@centarfor pošto si lajkovao Mek da te obavestim da je danas 6 nuggetsa 2 po ceni jednog, ali samo uz aplikaciju. Znači 470 rsd je 12 komada, umesto 6, što bi bila redovna cena.
Te nuggetse ubaciš u salatu koju sam spremiš uz balzamiko sos i nema boljeg obroka posle nekog sporta!
Eto jednog rešenja za danas kome se ne kuva...