Pa pitao sam konkretno kojih.Dakle isto to možeš dobiti i kupovinom šumećih tableta ili nekih onih drugih "specijalnih" flaširanih voda.
hvala, ali na zalost ti ljudi su nepoverljivi i moram da kupim u prodavniciAko ti treba za piće ili za poklon gde ambalaza nije fensi, dodji do mene pokloniću ti litar, imam šljivu, krušku i nešto malo dunje i jabuke to ne mogu da ti poklonim Svaki sledeći litar se naplaćuje.
Može, će se dogovorimo lakoZainteresovan sam za sljivu, ako je preostala. Mc, ja prosto ne verujem koliko su stranci nepoverljivi, da ne misle da je u flasi zozovaca cuvena, mozda?
Nisi je preuzeo s neke lose tezge s foruma, vec od forumasa koji je dugo tu i ima dobru reputaciju, nije neki padobranac od pre 2 meseca
Znas sta bih im ja rekao Mc, "Ko pije umrece, ko ne pije, i prije ce"
Ali to sam pokušao da ti objasnim. Izvini, ja umem nekad da zakomplikujemPa pitao sam konkretno kojih.
Ne zanima me fensi brend i marketinski izvikan, pitam ko je najbolji (odnos cena/kvalitet).
Waterdrop ubacis jednu onu tableticu i za 66 dinara dobijes pice posle treninga, a ona Aqua Viva kosta 100, 110. Bio marketinski izvikan ili ne, verujem da ipak rade bolji posao nego neka Aqua Viva koja ispadne duplo skuplja.
Ako ne oni, ko?
Моја препорука Стари витез, коју је испекао покојни пилот Бобан Перић у Рађевини, мислим да сад пече његов брат а продаје његова породица у Бг.to su neki stranci (plase se domace rakije).
Pa pitam koja je marka najslicnija domacoj?
Preskupo i to čorbice bez. Bolje sedni u kafanu a ne u pekaru900 (za mene skupo al šta da se radi) u omiljenoj pekari
Preskupo i to čorbice bez. Bolje sedni u kafanu a ne u pekaru