Duleja
Advanced
Kvalitet povrća iz sopstvene bašte, uvek je visok.
Nikad burruto madre nije bio vrhunski. Od pocetka su stavljali hrskavicu u ciken burito, uzas bili uzas ostaliKvalitet brze hrane je generalno opao.
Buritos na Terazijama kod Meka je npr nekad abio vrhunski, sada je dno.
I na drugim mestima je isto, kvalitet je opao, porcije se smanjile.
Takodje, kvalitet povrca na pijacama je opao.
Hvala lega, al' to bi bilo previše. Poverenik za baštovanluk, više mi se sviđa.Duleja ministar poljoprivrede u Vladi Beobuilda.
Zato kod takvih bitangi ni ne kupujem ništa. Em su preskupi sami po sebi (i po meni ne vrede te pare), em ti još zakinu na količini i to putem svesne i namerne obmane.ova čaša je malo.. kao da ima duplo dno.. Malo ispod polovine čaše je dno... Te kapitalističke fore, to me izluđuje...
Ljudi odbijaju da manje jedu i da usvoje novu socio-ekonomsku školu: manje je više!I na drugim mestima je isto, kvalitet je opao, porcije se smanjile.
Svaka čast, moj naklon!Kvalitet povrća iz sopstvene bašte, uvek je visok.
Pogledajte prilog 167168
Pogledajte prilog 167169
Pogledajte prilog 167170
Pogledajte prilog 167171
Pogledajte prilog 167172
Nisi ti jeo u Gram sladoled izgleda Naziv im doslovno opisuje veličinu porcije. Kod njih em što ima duplo dno, em što ti stave sladoleda do pola čaše. Crna ovca je za njihovu porciju XXL sladoled.Zato kod takvih bitangi ni ne kupujem ništa. Em su preskupi sami po sebi (i po meni ne vrede te pare), em ti još zakinu na količini i to putem svesne i namerne obmane.
Jao jeo sam jednom Gram u galeriji, nikad vise. Uopste mi se ukus nije svideo, kao samoprozvani strucnjak/doktor za sladoled svo vreme sam se becio ko majmun dok sam jeo. Jeftini sastojci. Crna Ovca je definitivno najbolji sladoled mozda i na svetu. Bez zezanja. Da da, tu racunam i sladoled kupljen u Italiji. Po svim zemljama gde odem jedem u najmanje 3 najpoznatije njihove sladoledzinice i uvek uporedjujem sa Crnom Ovcom. Od kupovnih Ben & Jerry's i Haagen Dazs su keva. Naravno jedem ja i Lidl sladoledNisi ti jeo u Gram sladoled izgleda Naziv im doslovno opisuje veličinu porcije. Kod njih em što ima duplo dno, em što ti stave sladoleda do pola čaše. Crna ovca je za njihovu porciju XXL sladoled.
Jednom uzeo i nikad više, sladoled kao sladoled im nije toliko loš, ali je ono doslovno pravljenje budalama kupaca. Nisam siguran jel taj Gram od Peconija, pošto ima lokal pored njegove Kasine i u Galeriji...
Nista raste prirodno@vradovic Prelepo!
U BNV jedino ako si kupio Penthouse inače ćeš morati da batališ te rabote...
Zli jezici bi rekli šta si dodavao, koju sve hemiju pa tako lepo izgleda, bogat rod i proporcionalnog izgleda, kao u megamarketu
Bilo je jako veliko drvo banane jednu ulicu ispod Bekijeve na Paliluli ne znam jel davalo plodove, verovatno ne, zimi je moralo da se ušuška, ali baš veliki listovi banane...