treba izdržati nedelju, nismo svi programeriPre Duleje ste mu dali baš po jakoj hrani
Svako se troši na svoj načinA i ako mozda jesmo, radio je brdski biciklizam
Uvek se taj jedan lik nadje
Ma, sve ti razumes
Ali ja se trošim, mogu da spržim 4000 kalorija dnevno bez problema..Nije što se nađe lik, nego je Vox sam pričao toliko o zdravoj ishrani i štetnom jogurtu! Još mi avatar stoji kao podsećanje, i onda ni 5, ni 6..
"Sroka" tepsiju krompira i slanine još za večeru
A ja jogurt pijem ujutru...
Al ja sam shvatio da je on mali folirant tako da se ne pecam više
Vala jesti nedelju dana prebranac, a i svaki dan bilo koje drugo jelo je užas. Meni je maksimum 3 dana uzastopno da ručam neko jelo, inače će mi se smučiti i neću ga više nikad spremati.Ja sam mislio da te proteinske stvari ne treba baš dugo čuvati u frižideru... Baš za nedelju dana prebranac... Ne znam ja gledam da ga pojedem što pre... Već posle trećeg dana menja ukus, al ne na bolje
Zlakusa@mariks Где си нашао оволику глину за пребранац, ја или наћем оне посуде мање од тањира или неке од 8л. Иначе пребранац као додатак сваком јелу је најбоља ствар икад, посебно што и он сам мења укусу кроз дане па ни не може да досади
Ali ja se trošim, mogu da spržim 4000 kalorija dnevno bez problema..
To mi je još gorePa jede se tri dana, danas, prekosutra pa za 5 dana
Šalu na stranu, ne jede se tako, max tri dana se čuva, nas je troje pa se pojede relativno brzo, u zavisnosti koliko su žena i dete gladni. Pošto baš nemamo mnogo vremena zbog posla često se nedeljom spremi višednevni ručak pa se zamrzava i odmrzne kada zafali Spremimo 2-3 jela i onda redom pa gledamo da nedeljno menjamo meni da ne dosadi, a i zdravije je Ko klinac koji je tamanio samo gulaš, pa mu dosadio i sad ga skoro i ne jede. Retko retko, baš retko naručujemo hranu, a i kuvanje me opušta. Slab sam na gurmanlukTo mi je još gore