Šta je novo?

Đilasova kandidatura 2012 za novi mandat

Nastavak Novih je
30 tramvaja +
83trolejbusa +[nisu se tako lose pokazali]
195autobusa[od toga je 10 gspovih a ostali su od privatnika ]
BEOVOZ [tako pise kardinalna greska umjesto BGVOZ a sami su smislili ime pa su pogrijesili :lool: ]
Organizovali smo
pjeasmu evrovizije
univerzijadu
ep u rukometu
Napravili smo
nove trafo stanice[dobar dio su isfinansuirali privatnicu a ostale valdja EPS to je valdja nihovoda rade]
Parking mjestra [pretrgli se ni jednu podzemnu garazu nisu napravili ]
Parkove [prvi put 1]
Biciklisticke staze [moglo je to i bolje]
Renovirane su
Pijace
Parkovi[drugi put 2]
Sporski tereni
Sredjeni su
Kalemegdan
kula nebojsa [grci dali pare da su se nasi pitali tamo bi bio ficka]
Savsko pristaniste [moze neko da me prosvjetli]
Uveli smo
skolskog policajca [da je srece nebi ih bilo vewc bi bili pozornici ali to je bila zla narodna milicija bezvez]
elektronski dnevnik
Ivideo nadzor u vecini skola
Rekonstruisani su
park tajsmajdan[platili azeri ]
bulevar kralja aleksandra[sredina kraj i pocetak drugom prilikom]
Most gazela +
Pomogli smo
toranj na avali
kulturu i sport
opstinesirom srbije+
Zavrsili smo
most na adi
gazelu[drugi put 2]
most obrenovac surcin [dobro su se sjetili nakon 20 godina]
Rekonstruisane su
narodna bibljoteka [kakve veze to ima sa gradom osim sto je djilas bio ministar kad je to pocelo da se radi prije 4 godine i rekao da su pare obezbedjene slagao i osto ziv na novoj funkciji]
SKupstina Srbije [kakve veze ima sa gradom nije grad dao pare]
140 fasada[jeli neko broio svakako je malo]
Popravili smo
ulice sirom grada[i one koje je trebalo i koje nije trebalo ]
djecija igralista
gradske parkove [po 3 put] :/

Grade se
interceptor [sto se tamo neslikaju i neobilaze]
kanalizacija i gasifikacija
Postavili smo
nove parking zone[uopste nije za pohvalu nio jednu garazu nisu napravili ]
podzemne kontejnere +
parkove za pse
PROSIRENI SU
Smederevski put [radovi u toku traljavo ]
vojvodjanska [fali jos 600 metara ovo je pola ]
Mirjevski bulevar
Renovirani su
Olimp
Kosutnjak[platila republika]
tas [ponovo 2 put ]
Hvala na nepovjerenju :p

Savsko pristaniste [moze neko da me prosvjetli]

zabranili su pristup vozilima pored tonbe hale i napravili su parking na krovu iste. asfaltirali su put pored beton hale i sredili biciklističku stazu.

Narod koji je na ivici egzistencije, i koji prodaje glas za karneksovu pastetu, sigurno ne obraca paznju na to sta znaci :uradili smo ulice sirom grada

6 novih skola koje [znam za onu na bezaniji ,alitni ,borci ] - znam jos i za Stepojevac

racunari besplatni -koji neznam o cemu se radi ] - GO Rakovica

25maj[koliko ja znam to je kuca cijeca bazen se zove Milan Gale Muskatirovic] - ovako su se verovatno namerno izrazili jer je taj naiv narodu vise u secanju - ne potcenjuj marketinsku inteligenciju koja radi za njih :p

bulevar kralja aleksandra[sredina kraj i pocetak drugom prilikom] - jedna od mojih najvecih zamerki - zastoji tramvaja su skoro svakodnevica a semafore bolje da ne komentarisem

elektronski dnevnik - u Hrvatskoj uvode tablete umesto dnevnika, mogli bi i ovde.

Pijace - koje???

pijace blok 44 i ova u zemunu sto se radi za druge neznam

pa da, velika vecina javnih ulaganja u ovom mandatu je otisla u ex-Austrougarsku, ovaj Sumadijski deo je bas zapostavljen a posebno Cukarica i Rakovica.

direktore danas sam u knezu "analizirao" (u stvari ponavljao ovo što si ti napisao) na štandu kod đilasa u knezu. neki matori đilasovac mi kaže dobro ste informisani samo pogrešno :lool: :lool: :lool: ...... pitam ja njega koliki kapacitet ima ovaj njihov planirani metro. čovek ni da bekne.....

onda odem preko puta kod čedista i oni krenu da me smaraju o preokretu.

ja im kažem pustite preokret recite mi vi šta je po vama bolje za beograd, laki ili teški metro? čedistkinja me gleda ko tele u šarena vrata.

onda odem do dverista i pitam ih jel vama đilas daje pare. devojka mi kaže ne to mi sami skupljamo po 100-200 dinara od članovva za kampanju. ja joj kažem da tv spotovi koštaju mnogo više od 200 dinara i da im đilas daje pare. ona mi kaže da to je tomina laž da im ukrade glasove.......(iako sam se sprdao sa njom stvarno verujem da ih finansira đilas).

elem da sumiram utiske.

što se tiče kampanje na gradskom nivou jedino iole pristojnu kampanju su uradili đilas i vučić i vidi se da iza njih stoje ozbiljne marketinške kampanje.... pored njih sam još primetio jedino ovog iz dss-a da je pričao nešto o metrou, ali kolko sam video nije baš najinformisaniji o onome što je đilas planirao.

Kao da iko ista zna,cak i od ovih glavnih.Prisustvovao sam dok je clan gradskog veca davao intervju za RTS,posle 15 minuta je pitao,a koja ste vi bese televizija?

Dok je to sto je pricao ponavljao kao deciju pesmicu.

Ma bravo Dj i Vu,i ja bih da imam milione za bacanje ispao faca.

Nista konkretno nisu zagrebali i samo mlate praznu birokratsku slamu.

Cim Djilas pominje da u Beogradu nema politike i da ne zavisi posao od partijske pripadnosti dodje mi da svisnem od muke.Pa ni vaspitacica u vrticu ne moze da se zaposli a da nije po partijskog pripadnosti.

vucko":3sr06x99 je napisao(la):
Pa ni vaspitacica u vrticu ne moze da se zaposli a da nije po partijskog pripadnosti.
Вучко, ово што си рекао на крају је и те како тачно, посебно кад су вртићи на територији општине Нови Београд у питању.

direktor":qezvvkb0 je napisao(la):
Popravili smo
ulice sirom grada[i one koje je trebalo i koje nije trebalo ]
ma koje ulice su popravili? pogledaj kruzni put vozdovacki i strumicku, ono su krateri veci nego na mesecu!

tri meseca je proslo od podnosenja peticija za rekonstrukciju jednog parkinga u mom kraju, koji vise decenija nije obnavljan. do danas nista nije uradjeno - ma aj sto nije uradjeno, nego nema ni odgovora! :blah:
ua djilas :notok:

У Калуђерици је отворена школа, вртић и Дом здравља... мислим да је и полицијска станица и ватрогасна станица, а можда су ова два само прича коју сам покупио случајно :)
Реновирана је школа у Заклопачи велики :kk: и Дом здравља у Гроцкој :kk:

Jedna zanimljivost, evo kako kladionice vide budući izbor za gradonačelnika.

Što se bukmejkera tiče, Dragan Đilas ima velike šanse da obnovi mandat. Tako je za klađenje na aktuelnog gradonačelnika Beograda ponuđena gotovo dvostruko manja kvota od one koja je data njegovom najjačem takmacu Aleksandru Vučiću. Po visini kvote, na trećem mestu je Aleksandar Antić iz SPS-a, dok se radikalu Nemanji Šaroviću daju najmanje šanse.

Ko će biti sledeći gradonačelnik Beograda?
Ime i prezime kvota
Dragan Đilas 1,4
Aleksandar Vučić 2,5
Aleksandar Antić 8
Aleksandar Popović 10
Dejan Ranđić 50
Nemanja Šarović 80

jer to plus ili minus zaslugama za novi mandat
otvaranje Islamskog fakulteta u Bgdu
i ono što donosi sa sobom

Boco, šta god da obećavaju i za šta god da se zalažu sve je to što kaže Rambo Jedno Te Isto, te Jedno te Isto... mnogo su slični, sada više nego ikad.

Večeras počinje izborna tišina i u to ime
[video]http://www.youtube.com/watch?v=65KH69Nt_8A[/video]

Izvinjenje unapred svima, ali moram da iskoristim forum iz krajnje lične potrebe. Ovo su prvi izbori na koje ću izaći i bez griže savesti poništiti listiće.

Znam da nema šanse da pobede tzv beli listići (što podrazumeva izlazak na izbore i poništavanje izbornih listića), ali moram javno da kažem da bi to bilo osveženje.
Iako je uvreženo mišljenje da ne bi pomoglo, smatram da bi čak i 10% nevažećih okrnjilo svaku vrstu političke opcije (jer niko od njih nikada ne može da kaže u tom slučaju da ima većinu u biračkom telu i vremenom će morati da postanu svesni da se moraju uozbiljiti da bi zaslužili nešto vredno poput građanskog glasa).

Smatram da je ta vrsta građanske neposlušnosti opravdana i odgovorna (dok neizlazak na izbore to već nije), i da je utemeljena na otporu protiv nepravde koja ostaje čak i sa smenama političke garniture.

Pošto po teoriji građanske neposlušnosti ona mora biti javni čin, ja koristim forum da javno kažem da će na mom listiću pisati Tanja Bošković (ćale bi bio ponosan na mene :) )

:vops:

Ne razumem zasto ljudi misle da moraju glasati samo za partije koje 20 godina su u parlamentu i identicne su bez obzira na ideologiju i ljude koji ih cine,a imaju samo jedan interes.

Dok prazni listici i prekrizivanje istih ne cini nista.Da izadju 2 glasaca opet bi uspeli izbori.

Ako pitas zasto ne glasam za zelene npr,zato sto smatram da i oni nisu zasluzili moj glas.
Vapim za novom pol opcijom,ne zelim vise da glasam protiv. Ne zelim da ne izadjem na izbore,jer to smatram neodgovornim drustveno i pol. Ponistavanjem koristim svoj glas kao gradjansku neposlusnost.

U realnosti,nije cilj da izbori neuspeju vec da se posalje poruka. Po mom skromnom misljenju je to bolje jer onda i oni koji nisu u parlamentu moraju da se ozbiljno pozabave pretvaranjem belog glasa u glas za njih.

Та порука ће их начисто потрести....има да падну у депресију и крену да пију бенседине... :rolleyes:

Како пролазе избори, апстинената је све више, а ДС све лакше побеђује и постаје све бахатији.

За то што је владајућа екипа све бахатија највише су криви управо крижачи листића и оне фаце које гласају за Чак Нориса....

aha, mi smo krivi sto tvoja opcija gubi.... onda sa zadovoljstvom!

nova":g7kio6k7 je napisao(la):
aha, mi smo krivi sto tvoja opcija gubi.... onda sa zadovoljstvom!
Ја немам опцију, и нисам ничији. Ако си мислила да сам страначки активан грдно си се зајебала....

Ја сам само против власти, која је доказала да не сме ни дан више да буде на власти.

Навешћу ти један пример зашто увек треба гласати. Рецимо, од доласка ДС-а и СПС-а на власт, најебали су људи из ДСС-а који су пљачкали државу (случај Колубара). За то се никада не би сазнало да је ДСС остао на власти зар не?

Како ће екипа из ДС-а која годинама пљачка државу да најебе ако они и даље остану на власти? Па никако. Биће све бехатији јер знају да су сигурни.

Опозиција нам је једнако лоша, то не спорим. Али странке морају да се мењају да би гониле једна другу.

И, да, за садашње стање највише ску криви управо апстиненти. Прихвати одговорност. Крива си.

Ште сте, сада нешто театрални па ћете да прекрижите листић? А они ће се толико потрести да ће њиме обрисати дупе.... много ћете постићи....

Nedostaje ti uvek truka postovanja u razgovorima, ali hajde ja sam toleranta...

Apstinenti nisu isto sto i oni koji izadju i glasaju. A kako cu da glasam licna je odluka. I zvrljanje lista je glas.

Dakle glasaj ti za SNS ja te necu zato vredjati, tvoja licna odluka. Kao sto je moja da ne dam glas nikome.

nova":8yek86mh je napisao(la):
Nedostaje ti uvek truka postovanja u razgovorima, ali hajde ja sam toleranta...
Dakle glasaj ti za SNS ja te necu zato vredjati, tvoja licna odluka. Kao sto je moja da ne dam glas nikome.
Наравно да ми недостаје поштовања према људима који га не заслужују. Ти га не заслужујеш. Зашто?
Инсинуације да лобирам за СНС су међу највећим увредама које сам добио на овом форуму будући да их сматрам опасном пошасти. Ето зато.
Apstinenti nisu isto sto i oni koji izadju i glasaju. A kako cu da glasam licna je odluka. I zvrljanje lista je glas.
Јесу, они који жврљају су апстиненти од логичког размишљања.

А жврљање листа јесте глас, али за власт. У неким државама се такви листићи убрајају у гласове за постојећу власт, јер се сматра да сте ви задовољни садашњим стањем. То није неко луд тако правило смислио. Потпуно је логично.

Ја стварно немам ништа против да гласате за владајуће странке, тад бих вас више поштовао. А не да се театрално трипујете да нешто постижете и још хвалите тиме, док властодршци трљају руке кезећи се...

Ја бих лично волео да се код насу уведе правило да се сви неважећи листићи преписују владајућим странкама. То правило би можда, али само можда натерало неке људе да понекад укључе мозак...

Da si pazljivo procitao gore napisano video bi da ja nisam apstinent, a ovo je prvi put da glasam Cica Glisa stil

To sto ti nepostujes ljude govori o tebi i jedino o tebi. Tvoja logika...samo tvoja.

I predji na PM ako jos nesto ima, tema se gusi.

Vrh