tragac
Expert
Meni se smucilo sto najveci djilasov protivkandidat dovodi one koji su podrzavali bombardovanje.
Homer Jay":2me8ubde je napisao(la):Možda je ovo pravo mesto da se postavi ova info, ali mislim da će biti zanimljiva za stanovnike najveće nam opštine. Naime, DS je raspustio opštinski odbor Novi Beograd i sadašnji predsednik opštine Nenad Milenković je pušten niz vodu (ni on, ni njegovi najbliži saradnici nisu na listama za predstojeće izbore).
Nezvanično se kao razlog pominje nekakvo muljanje predsednika opštine o čemu navodno postoji i nekakav blog na netu.
To mogu da mu prigovore jedino bivsi saborci iz stranke. Ovu zuti koji su se lizali sa solanom i ostalima zlocincima nemaju nikakvo pravo ponajmanje djilas. Onomad kada je bio bajden, utrkivali su se ko ce pre da ga zadovolji ali bukvalno. A i vucic ne znam sta je zeleo da postigne dolaskom ovog mufljuza, potpuno nelogican potez al dobro njemu ce se isplatiti ili nece..tragac":1bbyhyr8 je napisao(la):Meni se smucilo sto najveci djilasov protivkandidat dovodi one koji su podrzavali bombardovanje.
Можда си хтео да напишеш "A u moм насељу nikad nije bilo gore....". Са овим горе се не слажемstf":y7tz4x9f je napisao(la):A u mojoj opštini nikad nije bilo gore....
....
trialin":2ulqeilu je napisao(la):A sta mislite o Vucicevom projektu Beograd na vodi??
relja":3okpiets je napisao(la):@ Rocker
Nije nipodoštavanje. I ja volim Zvezdu, ali je od nje ostala samo uspomena na staru slavu.
Kakva država, takava nam je i Zvezda. Ali Zvezda nije predmet ni teme, ni ovih izbora. Trebaju nam igrači koji umeju da dodaju i prime loptu, a to ne rešavaju ni navijači, ni policija, ni političari.
trialin":1vorxbip je napisao(la):A sta mislite o Vucicevom projektu Beograd na vodi??
Ja sam jutros to primetio kada sam citao zuti pamflet kod frizerke. Parkovi se pominju jedno na 5 mesta, a biser je sto pise da se zavrsava izgradnja mosta na dunavu.. Xaxa, koji majstori nemam reci..Nikola '93":wjxgfn6l je napisao(la):Ovo je prava tema za to...
U reklamnom spotu se pominju 195 autobusa,samo ne znam gde su ti autobusi?Gsp je dobio 100 komada 2008-e,2012-10 komada Maz-BIK,25 Ikarbus IK218 (jos nisu izasli iz fabrike)...?