boca-ica":1utm0exq je napisao(la):
Prema procenama Zavoda za bolesti zavisnosti, u Beogradu živi
oko 35 000 narkomana.
http://www.stetoskop.info/Narkomanija-kod-mladih-306-s1-content.htm
jesam li ja to omašio temu kako reče jedan njihov
u jednu ruku da u drugu ne :laugh: :lool: :laugh:
Ovo poređenje zavisnika od psihoaktivnih supstanci sa glasačima jedne stranke je toliko nisko i ogavno, da u najmanju ruku zahteva privremeni, ako ne i trajni ban.
boca-ica":1utm0exq je napisao(la):
U masu glasača , ulaze i destruktivne grupe stanovnika
Odbrana od destruktivnog izbora takvih grupa (pijanca, kriminalca, narkomana)
kojima se ne može oduzeti pravo glasa
odbrana jeste u podizanju cenzusa
Vidiš, ja bih oduzeo pravo glasa svima onima koji su elementarno nepismeni, jer 12 godina školovanja su spucali u zadnjicu. Koji ne znaju kada se rečca
ne piše zajedno, a kada odvojeno. Koji ne znaju pravilnu upotrebu znakova interpunkcije, da se rečenica započinje velikim, a ne malim slovom. I još mnogo toga. Sve se ovo uči u nižim razredima osnovne škole, kasnije se gradivo samo utvrđuje.
Kad već spominješ destruktivnu politiku, onda da malo šire sagledamo situaciju. Zar destruktivna politika nije još pre gotovo 30 godina krenula iz našeg voljenog grada širom bivše zemlje i vrhunac dostigla devedesetih ostavljajući iza sebe stotine hiljada pobijenih, ranjenih, izbeglih, rasutih širom ove planete. Pa legimitet toj destruktivnoj politici su dale milioni horde polupismenih i nepismenih sa više prstiju na šaci jedne ruke, nego zuba u vilici. Koji su hrabri samo kada se napiju i to svoje junaštvo demonstriraju pre podne na deci, posle podne na svojoj ženi. Jer su kukavice, kojem su tamo neki Vatikan, CIA, KGB, masoni, aboridžini, marsovci krivi za propast najstarijeg naroda na svetu. I toliko godina nakon svega i dalje svoj glas daju tim istim retrogradnim snagama koje uništavaju sve čega se dohvate. Posle se upitajte što nam grad i zemlja liče na septičku jamu, bez imalo nade za bolje sutra.
Takvima bih ja zabranio ne samo da glasaju, nego ni na ulicu da izađu da ne šire svoj smrad.
A što se tiče Đilasa, u pitanju je najobičniji pozer koji je shvatio s kakvim građanima (ili bolje reći podanicima) ima posla. Umesto da se posveti osnovnim komunalnim i infrastrukturnim pitanjima koja su rešena širom evropskih gradova još pre 50 godina, on zaluđuje narod spektaklima koji od njega to i očekuje. Šta da komentarišem dalje, kada je on najbolji od svih kandidata.
Za mene će ostati jedna najobičnija džiberčina dokle god ne bude omogućio da se u mom rodnom gradu ljudi različitih nacija i vere slobodno šetaju, pričaju na svom jeziku, nose obeležje zemlje iz koje dolaze bez da ih iko vređa ili fizički napada. O organizovanju povorke ponosa je suvišno i govoriti. Kao što sa porodicom učestvujem u istim širom Španije dajući podršku i ravnopravnost različitostima među ljudima, to želim i u Beogradu.