Hitachi
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 28.11.2020.
- Pohvaljen
- 5.165
Смрад нам прети.
Pojavljuju se, s vremena na vreme. Vrbas, Bačka Palanka, Novi Sad,...Na sta mislis, ja ne mogu da se setim.
У питању је интервју двоножног крмка Војислава Шешеља који прети да ће направити пакао момцима зато што су му демолирали ћумез у Земуну синоћ током демонстрација. Одакле смраду новац за тако нешто?Kakva li je sad panika u sekti kad znaju da će neko od njih biti žrtvovan.
Pitao sam se kako je ovo krme još živo sa toliko godina i kilograma, kad ono, lik ima tek 70. Lik je propali, prolupali debeli matorac otkad znam za sebe.Смрад нам прети.
Gradska čistoća je u međuvremenu uklonila ove džakove:
Planira sigurno uz pomoć nekoliko kriminalaca poput Petra Panića, da kidnapuje par momaka i polomi im kosti, ali mu se to moze debelo obiti o glavu.У питању је интервју двоножног крмка Војислава Шешеља који прети да ће направити пакао момцима зато што су му демолирали ћумез у Земуну синоћ током демонстрација. Одакле смраду новац за тако нешто?
Једва чекам да видим ову двоножну мортаделу иза решетака заједно са дебилном породицом где му је и место.Pitao sam se kako je ovo krme još živo sa toliko godina i kilograma, kad ono, lik ima tek 70. Lik je propali, prolupali debeli matorac otkad znam za sebe.
Нека уради ако сме и готов је.Planira sigurno uz pomoć nekoliko kriminalaca poput Petra Panića, da kidnapuje par momaka i polomi im kosti, ali mu se to moze debelo obiti o glavu.
Шаровић може да налази излапеле, сиротињу и неке засигурно ментално оболеле особе да им се смеје, а када треба неко истраживачко новинарство ту је танак.Šatović samo otvara odbore. DB radikali po svome uvek rade.
On je obećao 17.000 lojalista, pojavljuje ih se stotinak, sporadično.Pojavljuju se, s vremena na vreme. Vrbas, Bačka Palanka, Novi Sad,...
Па није новинар, више је аматер-репортер. И искрено није налазио већ су му прилазили, док су виђенији ћаци бежали. Прилазио је он и Вучићевићу, и господину Хилу, али су га онда склањали.Шаровић може да налази излапеле, сиротињу и неке засигурно ментално оболеле особе да им се смеје, а када треба неко истраживачко новинарство ту је танак.
Сад то што је постао јако популаран јер и овај народ воли да се смеје богаљима је забрињавајуће.
Huškao pa ga sad nema nigde, klasičan radikal.Па није новинар, више је аматер-репортер. И искрено није налазио већ су му прилазили, док су виђенији ћаци бежали. Прилазио је он и Вучићевићу, и господину Хилу, али су га онда склањали.
Иначе, радикализација протеста је нешто за шта се он од почетка залагао, док су грађанисти били за шетње у круг без смисла.
Ček prvo da formiramo opoziciju.Треба цео систем размонтирати и правити од нуле. И организацију општина, и организацију округа, разних иснпекција, тужилаштва, судова, полиције, скупштине и изборног система, где би изгласани одговарали онима који су их гласали, а не партијама.
Незгодан је период транзиције, поготову за безбедносни систем. Иначе оваква организација пендрекаша је од 2002. Жандармерија је чедо ДОСа.
Manji je problem čije je čedo već čemu služi danas. Sigurno nije osnovana da dostavlja palice sanitetskim vozilom kriminalcima.Треба цео систем размонтирати и правити од нуле. И организацију општина, и организацију округа, разних иснпекција, тужилаштва, судова, полиције, скупштине и изборног система, где би изгласани одговарали онима који су их гласали, а не партијама.
Незгодан је период транзиције, поготову за безбедносни систем. Иначе оваква организација пендрекаша је од 2002. Жандармерија је чедо ДОСа.
Gde da se nameće? Nek stane u prvi red i prima pendrek i suzavac, to je hteo, zar ne? Niko mu neće zameriti.Може бити, а може бити и да неће да смета студентима и да се намеће, као што и даље покушавају Ђилас и другари.
Све у свему, ствари су постале конкретне.
Браво!Iz svakog pojedinačno progovara Šešelj. On je otac ovog zla..