Šta je novo?

Izbori 2025

Joj vidi botove u komentarima al' kmeče.

kessoku-hood.gif

Zanimljivo, na instagramu sve pozitivni komentari, Draganeeeee, moraš na instagram više slati ljude.

tenor.gif
Дај скриншотове да уживамо ми нетњитераши :D

Možda bolje da je umesto Dragana Miloš Jovanović ili onaj pijani Gajić ali dobro, to su već finese. 😁

Жена се јавно хвали да јој је политичар средио да добије посао. Није ни чудо што су Палма и Јутка били партнери жутима.

Apropo Đilasa i vlasti koju on simbolizuje, on i Demokratska stranka su krenuli da zapošljavaju kadrove neprimerenog obrazovanja na pozicije u gradskim institucijama. On je uveo trend bahate komunikacije sa stručnjacima kada im se ne sviđa to što govorite. Njegov je projekat slapova/fontane u Pariskoj ulici, kojim bi bio devastiran kastrum Singidunuma. Liberaši, šta Vam nije jasno?

Kad smo kod Šapića, koliko bi smešno bilo da ona žrtva nekako ispadne baš on...

Пази, дугачак је списак и из првог ешалона које би вођа жртвовао. Поготову ти високорангирани конвертити.

Šta znam, na primer kartonske Terazije na Novom Beogradu su bile baš super.

...

Oglasio se danas inače. Vu*ić da stavi njega u Vladu pa će oni zajedno dati slobodne izbore. Ima smisla...

Vu*ić ne samo što će time pristati na izbore nego će i pristati da zemlju vodi vlada koje će te izbore načiniti slobodnim.

Kako to da se ostvari, nije rekao.

Kaže Đi*as da u suprotnom će biti mrtvih 😱

Ухххх, кад неко крене да ми прича како су жути барем били пристојни увек се сетим ове фонтане, хеклера у поштанској, партијско-тајкунске хајдучије током приватизације, хашке хистерије, евроталибанске хипнотизације и наравно антологијског перформанска нишке омладине ДС-а. Они су само имали среће јер није било распрострањеног интернета и фенси телефона 2000их па да се документује сва та деструкција и непристојност режима а посебно његове периферије.

Да се одмах оградим, знајући шта ће доскорашњи евроентузијасти написати: СНС је наставио где је ДС стао и досегао неслућене размере деструкције, непроистојности и издаје. Поента уписа је само да жути нису били пристојни, част изузецима. У СНС-у више нема ни изузетака.

Vrh