Kailan
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.08.2015.
- Pohvaljen
- 14.098
Само му то и остаје, другачије не можеDa li on stvarno misli ovako da vlada.
Само му то и остаје, другачије не можеDa li on stvarno misli ovako da vlada.
Nažalost dolazi se do tog trenutka kada je ovakvo zaoštravanje jedina i poslednja opcija za rešavanje problema. Imali su skoro 10 meseci da podnesu ostavke, da tužilaštvo radi svoj posao i sve je moglo za par meseci da bude gotovo i da se Srbija očisti od ovih govana. Ali pošto režim to sebi nije dozvolio, sada će da ispaštaju. I polako se prelazi ta granica povlačenja, ovog puta svaka mera represije i nasilja od strane vlasti će biti samo dodatan podstrek i pojačavanje besa. I tako im i treba, posle onakvog bezobrazluka, zatvor je blaga kazna za njih.Protiv sam ovog zaostravanja, ali mozda i mora tako, oni su prvi krenuli sa pirotehnikom...
Svaka čast.Navodno Valjevci su skandirali "Mrš u Priboj "
Policija najgnusnije psuje građane.
Bačen je "Valjevski koktel"
O tome sam pričao, vidite na početku snimka da su retardi ispalili suzavac sa vozila u zgradu.
Da, čini se da si u pravu, izgleda kao da nešto pada iza murije, a onda eksplodira i leti ka muriji i završi u zgradi, apsolutno mi nije jasno šta je to.Ne znam da li gledamo isti trenutak ali mislim da to nije suzavac nego od ove eksplozije ovoga šta god da je
Da, čini se da si u pravu, izgleda kao da nešto pada iza murije, a onda eksplodira i leti ka muriji i završi u zgradi, apsolutno mi nije jasno šta je to.
Malo je čudna toliko mirna reakcija njihova, to me je dodatno zbunilo, verovatno nisu ni videli, bilo im iza leđa.
Ja sam na snimku ispod, obeležio sam vreme, i delovalo mi je kao da je murija ispalila i završilo u zgradi. Ostajem pri tome da su većinski retardirani, ali ću i reći da se nadam da nisu retardirani toliko da ne nađu ovoga ko je bacio ovo čudo na njih i nadam se da ga čeka višegodišnja robija koja neće biti ukinuta ni kad ovo zlo siđe sa vlasti.
To kažem ako je to doletelo od strane demonstranata, a nije neko od pandura bacio na zemlju, čime se opet vraćamo na to da su retardirani, na onom snimku sa tvitera se ne može zaključiti jer je na samo početku.