paradox polje
Advanced
Kad psihopata završi ovo obraćanje, neka mi neko samo ispriča šta je rekao, pošto mi je mučno da ga gledam.
Jel spustio kulen na 2000 to mene zanima..u prodavnicama je već 1500 al on spusta na 2000.Kad psihopata završi ovo obraćanje, neka mi neko samo ispriča šta je rekao, pošto mi je mučno da ga gledam.
Ok onda, ko mu j... mater.E ne može tako, to smo već ustanovili. To je kao da kažeš ajde neko da pojede go*no pa mi kaže kakvog je ukusa, meni se ne jede![]()
Znači pravi pauzu da bi se kerovi i ćaciji odmorili i da bi konsolidovao snage i smislio novu strategiju.U naredna tri dana će delovati kao da država ne postoji i da je poražena, a nakon toga će se svi iznenaditi, jer će biti strahovit odgovor te države.
Reče Hulja.
Nije nadležan.U naredna tri dana će delovati kao da država ne postoji i da je poražena, a nakon toga će se svi iznenaditi, jer će biti strahovit odgovor te države.
Reče Hulja.
Akcije lojalista jeste.Od 1. Novembra do danas bukvalno nijednu pretnju nije ostvario.
Обзиром да је државу уништио озбиљна реакција исте ни у терији није могућа. Ми сада видимо и на терену потпуну некомпетентност полиције и најелитнијих делова војске.Најавио је озбиљне акције државе за 3-4 дана![]()
Na sta mislis, ja ne mogu da se setim.Akcije lojalista jeste.
17 000 lojalista, spremnih da daju život, vidimo ih 17 000Akcije lojalista jeste.
E to jeste.Najavio je i zvučni top, tj. sviranje kraja.