Šta je novo?

Izbori 2025

Tu dole gde su te pločice, ako bi tu upao kanister suzavca, tu bi baš bio pakao…

Има се примити тај ударац а онда ми свирамо крај.

Ови догађаји су показали да слободних избора овде више никада ни неће бити ако не решимо ствар. Видели смо и да је народ апсолутно сам чим загусти.

И колико год се ми овде расправљали след догађаја једноставно чисти оне идеје у које смо сумњали. Избори са снс и спс на њима нису или не би требало да буду прихватљиви. Мирне шетње по питањима од националног интереса се неће више дешавати. Или ће у тим ситуацијама институције штитити наш интерес или ће бити натеране то да раде свим расположивим средствима а губљење времена на апеле, поруке, молбе и петиције се неће више дешавати.

Опет видим узак пролаз до коначног обнављања грађанског друштва са свим својим патриотским и друштвено-политичким капацитетима.

Kakva li je sad panika u sekti kad znaju da će neko od njih biti žrtvovan.
У питању је интервју двоножног крмка Војислава Шешеља који прети да ће направити пакао момцима зато што су му демолирали ћумез у Земуну синоћ током демонстрација. Одакле смраду новац за тако нешто?

Napraviće pauzu 3-4 dana jer ne želi da remeti fk mezimicu u pohodu ka LŠ.

Ali to je nebitno. Bitna je ova najava da će žrtvovati nekog svog ili nekog policajca. Samo mi nije jasno da to uradi, a cela Srbija sat vremena posle obraćanja bruji i zna da će to da uradi.

У питању је интервју двоножног крмка Војислава Шешеља који прети да ће направити пакао момцима зато што су му демолирали ћумез у Земуну синоћ током демонстрација. Одакле смраду новац за тако нешто?
Planira sigurno uz pomoć nekoliko kriminalaca poput Petra Panića, da kidnapuje par momaka i polomi im kosti, ali mu se to moze debelo obiti o glavu.

Pitao sam se kako je ovo krme još živo sa toliko godina i kilograma, kad ono, lik ima tek 70. Lik je propali, prolupali debeli matorac otkad znam za sebe.
Једва чекам да видим ову двоножну мортаделу иза решетака заједно са дебилном породицом где му је и место.
Planira sigurno uz pomoć nekoliko kriminalaca poput Petra Panića, da kidnapuje par momaka i polomi im kosti, ali mu se to moze debelo obiti o glavu.
Нека уради ако сме и готов је.

Kad smo kod katoličkog udbaša Šešelja, pre par dana sam imao debatu sa čovekom koji mi je dugogodišnji prijatelj ali još od 90ih zadrti Šešeljevac, Srbenda i teoretičar zavere. Znao sam ja to i ranije ali smo uspevali da pređemo preko toga i izbegnemo svađe. Naravno, sad kad gori pod nogama radikalskom šljamu, krenulo je tako što je on sam više puta provocirao mene da kažem nešto o "blokaderima". Pa sam mu uslišio želje. :D

Pokušaću da budem što kraći. Evo kako on vidi sve ovo, odnosno šta mu je Šešeljčina rekla da vidi i misli:

1) Trenutni protesti su izbili zato što Srbija hoće da povuče zlato iz Amerike (čitavih 37 tona). Jer ako joj to uspe, Srbija će postati mnogo moćna i biće najsuverenija zemlja na svetu 🤣

2) Blokaderi su plaćenici, naravno. Plaćaju ih zapadne sile koje ne daju Srbiji da se uzdigne 🤣

3) Studenti ne znaju šta rade, to su obični foliranti i lenčuge koji ne znaju ništa o politici a ovo što rade, rade samo da bi što duže zazjavali i zezali se

4) Da se on pita, on bi bez razmišljanja izveo vojsku i ako treba čak i pobio pola naroda. Kad sam ga pitao šta bi radio sa pola naroda što mu ostane, mahom ološa i neznalica, on beži od toga, kaže nema veze. Reko kako nema veze, ko će da ti drži državu i društvo na grbači?

5) Zatim sam ga pitao ko će to da određuje ko je dostojan poštede i života a ko zreo za metak od strane policije i vojske? Ko će da im broji krvna zrnca? Šešeljčina, koji je katolik i najveća udbašina i izdajnik u modernoj istoriji?

Tu se ućutao i povukao pa krenuo da drobi o žutima i raznim užasnim zakonima koje su oni doneli. Reko kakve veze ima to sa ovim sada, moja poenta je da treba da se j.m. ovima za 13 godina razbojništva i da se vlasti redovno smenjuju. On mi odgovara kako će svi koji dođu biti još gori. Reko neće biti gori, od ovih nema gorih.

I pošto je video da neću popustiti, a da mi je pun kufer ovih toliko da mi se vilica grči dok pričam o njima, popustio je i promenio temu.

Elem, to iskustvo vam otprilike pokazuje stanje uma i razmišljanje onih koji nisu šatro za Vučića, ali jesu i dalje za Šešelja i za tu neku "srpsku priču". Oni mrze Vučića jer je izdao Šešelja. Ali mrze protestante, opoziciju i demokratiju još više. I uvek su puni nekih psihoza sa teorijama zavera, kvazisrpstvom i lovom na neke veštice.

Ako naletite na nekog takvog, ne gubite vreme na njih i ne nadajte se da ćete ih ikad navesti da nešto razmisle i koriguju. Ako pak krenu da vas provociraju i smaraju, samo ih ućutkajte pitanjem ko će da vrednuje srpstvo i patriotizam? Šešeljčina katolik i udbaš? I s kim će da grade novo i bolje društvo kad pobiju ili isteraju sve normalne? Sa Jovanom Jeremić, Belivukom i Simom Spasićem? Tim ljudima nema pomoći i nemojte bacati vreme i živce na pokušaje da ih urazumite, čak i ako su vam bliski i dragi od ranije. Moramo se pomiriti sa činjenicom da je jedan deo naroda poremećen i da se s njima politički i društveno ne može ništa korisno uraditi.

Pogledajte to Valjevo kao savršen primer svega, Hulja pobedi samo zato što je opozicija razje*******ana i samostalno izlaze razni Tadići, Radulovići, Jovanovići...

Na relativno malu izlasnost - 62,1 posto, opet praktično više ljudi glasa za te bedne opozicione opcije. Ili su tu negde, ali jasno je da normalna opcija kad se pojavi čisti crveno-crne.

1000051048.jpg
1000051049.jpg
1000051050.jpg
1000051051.jpg

Onda dođu lokalni izbori, opozicija ili ,,opozicija" pogura priču o bojkotu, ali u Valjevu kao izađu i to zajedno, ali džabe kad je glavni posao obavljen, izlasnost padne i sad su kao crveno-crni pobedili.

1000051052.jpg
1000051053.jpg

I sve je to pre svega ovoga što se desilo prethodnih meseci i uz raniju daleko manju kontrolu izbora nego što nam sledi.

Šatović samo otvara odbore. DB radikali po svome uvek rade.
Шаровић може да налази излапеле, сиротињу и неке засигурно ментално оболеле особе да им се смеје, а када треба неко истраживачко новинарство ту је танак.
Сад то што је постао јако популаран јер и овај народ воли да се смеје богаљима је забрињавајуће.

Шаровић може да налази излапеле, сиротињу и неке засигурно ментално оболеле особе да им се смеје, а када треба неко истраживачко новинарство ту је танак.
Сад то што је постао јако популаран јер и овај народ воли да се смеје богаљима је забрињавајуће.
Па није новинар, више је аматер-репортер. И искрено није налазио већ су му прилазили, док су виђенији ћаци бежали. Прилазио је он и Вучићевићу, и господину Хилу, али су га онда склањали.
Иначе, радикализација протеста је нешто за шта се он од почетка залагао, док су грађанисти били за шетње у круг без смисла.

Posle svega nešto razmišljam, po promeni sistema hitno bi trebalo osnovati specijalnu jedinicu koja će imati samo jedan zadatak- razoružavanje sadašnjih specijalnih brigada.

Треба цео систем размонтирати и правити од нуле. И организацију општина, и организацију округа, разних иснпекција, тужилаштва, судова, полиције, скупштине и изборног система, где би изгласани одговарали онима који су их гласали, а не партијама.
Незгодан је период транзиције, поготову за безбедносни систем. Иначе оваква организација пендрекаша је од 2002. Жандармерија је чедо ДОСа.

Па није новинар, више је аматер-репортер. И искрено није налазио већ су му прилазили, док су виђенији ћаци бежали. Прилазио је он и Вучићевићу, и господину Хилу, али су га онда склањали.
Иначе, радикализација протеста је нешто за шта се он од почетка залагао, док су грађанисти били за шетње у круг без смисла.
Huškao pa ga sad nema nigde, klasičan radikal.

Kad smo kod toga, Šarović je zagovornik Šešeljeve Velike Srbije i napustio je debelo krme jer je isto odustalo od te politike i priključilo se Vučiću.

Pošto vidim da je lik 1974. godište, odnosno bio je vojno sposoban za vreme svih ratova 90ih, gde je to ratovao i borio se za tu Veliku Srbiju?

Може бити, а може бити и да неће да смета студентима и да се намеће, као што и даље покушавају Ђилас и другари.
Све у свему, ствари су постале конкретне.

Треба цео систем размонтирати и правити од нуле. И организацију општина, и организацију округа, разних иснпекција, тужилаштва, судова, полиције, скупштине и изборног система, где би изгласани одговарали онима који су их гласали, а не партијама.
Незгодан је период транзиције, поготову за безбедносни систем. Иначе оваква организација пендрекаша је од 2002. Жандармерија је чедо ДОСа.
Ček prvo da formiramo opoziciju.

Vrh