vavilonac
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 17.02.2024.
- Pohvaljen
- 306
Seri, seri, moj golube beli... Ništa na račun labuda - to je druga životnja apsolutno.Prodaja lux kuca Zlatibor - Zlatne Vile
zlatnevile.rs
3500 evra od rente mesečno?!?!?
Seri, seri, moj golube beli... Ništa na račun labuda - to je druga životnja apsolutno.Prodaja lux kuca Zlatibor - Zlatne Vile
zlatnevile.rs
3500 evra od rente mesečno?!?!?
Tako je, eto i sam to radi, to jest zaustavio je tu gradnju da kažem običnih stanova.USER=21787]@Filip 01[/USER] to je ono što pričam neko vreme, da stižu mnogo jaki sadržaji za Zlatibor i da ne treba više obične zgrade praviti, prosto se treba prilagođavati novom Razvoju i podići nivo. Deo se može videti u mom footeru...
Imao sam nekoliko ponuda koje sam odbio
Nije snizeno 5% nego -5%, lepo pise
Upravo to, a jedan od razloga je i snažan rast u turizmuTako je, eto i sam to radi, to jest zaustavio je tu gradnju da kažem običnih stanova.
Ok gradi dosta po NS-u pa nije hteo da kažem i na Zlatiboru u isto vreme nešto što se da kažem neće odmah rasprodati.
Pošto je izgleda došlo do zasićenja što se tiče tih standardnih apartmana u zgradama koje nemaju dodatne sadržaje ili koje nisu viši nivo, premijum, hotelski kompleks itd...
www.ekapija.com
Čisto iz radoznalosti, koliko % manje su nudili od oglašene cene?
ETF u poslednjih 20g, jesu ok; self thought programeri, više ni ne postoje, a Informatika na Matematičkom, iskreno, retko sam susretao kompetentne...Za programiranje je potrebna i neka inteligencija i ozbiljnije učenje od većine poslova.
Upravo to, a jedan od razloga je i snažan rast u turizmu
...tako da nije ni čudo što se i kod nas i u regionu pojavljuju sve više projekti baš upravo hotelskog tipa
![]()
Kop Invest Group iz Raške gradi na Kopaoniku hotel sa 415 apartmana
Kop Invest Group iz Raške gradi na Kopaoniku hotel sa 415 apartmanawww.ekapija.com
![]()
Projekat vredan 278 miliona evra: luksuzni hotelsko-rezidencijalni beachfront kompleks “Porta Rai” zvanično predstavljen u Podgorici i Ulcinju - Nedeljnik
LUKSUZNI hotelsko-rezidencijalni beachfront kompleks "Porta Rai" na Velikoj plaži zvanično je ovog vikenda predstavljen na svečanosti prvo u Podgorici, a dan kasnije i u Ulcinju, pred velikim brojem uglednih zvanica, među kojima su bili potpredsednik Vlade Crne Gore Aleksa Bečić, ministri...www.nedeljnik.rs
ETF u poslednjih 20g, jesu ok; self thought programeri, više ni ne postoje, a Informatika na Matematičkom, iskreno, retko sam susretao kompetentne...![]()
Zlatibor nije pod betonom, smara više ta priča...A sto niko ne pravi luksuzne hotele po Zlatiboru, nasoj najjeftinojoj planini pod betonom
Možda ste ovde imali neku pređašnu priču za koju ne znam, ali Ekonomski produkuje isključivo društvenjake (matiš je minimalan).Kakvi su programeri sa ekonomskog faksa?
Ista količina keša, porast cena, manji promet.... nastaviće se.
Moj drugar je samouk. Doktorirao u inostranstvu ozbiljnu stvar, na boljem univerzitetu od Beogradskog. Ali velika konkurencija i mogao je da upadne samo na neka slabo plaćena mesta.ETF u poslednjih 20g, jesu ok; self thought programeri, više ni ne postoje, a Informatika na Matematičkom, iskreno, retko sam susretao kompetentne...![]()
Zlatibor nije pod betonom, smara više ta priča...
Zlatibor je površine oko 1.000kv/km
Za manje vične računanju, to je 1e+9 kvadratnih metara; milijardu istih.
Taj beton-centar je minimalan.![]()