Pre 7-8 godina je krenula masovna kusadzijska prekvalifikacija za IT koja nije stala. Iz svih mogućih profesija. Šta misliš zašto je to tako? Zato što su u svim profesijama ekstra zarade?Postoje, ali njima nije kriv poslodavac vec sto oni daju/pruzaju minimum pa dobijaju minimum.
Zato što pre par godina neko iz xy struke završi fax, radi za smešne pare, trudi se da napreduje i onda posle 6-7 godina rada dostigne nekog ko samostalno uči programiranje godinu dana i sa entry level poslom ima istu platu. Ja znam 7-8 kursadzija. Nijedan od njih nije bio na benchu kako vi to kazete. Sad je tek došlo do prezasićenja kad su krenula otpuštanja na zapadu.

Poslednja izmena: 

.
. .
.
		 .
. 

i stres i nervoza i gubljenje nerava. Trazenje stana mu dodje ko razonoda.
 i stres i nervoza i gubljenje nerava. Trazenje stana mu dodje ko razonoda.
 i ode u Nemačku. A ovaj siromašak radi za manju platu, sluša svašta, stres ogroman, pritisci ogromni i teško može bilo gde da ode jer nismo u EU
 i ode u Nemačku. A ovaj siromašak radi za manju platu, sluša svašta, stres ogroman, pritisci ogromni i teško može bilo gde da ode jer nismo u EU  

- mala zgrada jbg. Dakle mogao sam da biram prizemlje, prvi, drugi (koji je i potkrovlje, jel'te).
 - mala zgrada jbg. Dakle mogao sam da biram prizemlje, prvi, drugi (koji je i potkrovlje, jel'te).