Šta kaže Luka Bojović po ovom pitanju?Porodica Vuka Bojovića šokirana Šapićevom idejom o selidbi zoo vrta: Nećemo dozvoliti da se sprovede ova odluka
"Šokirala sam se kad sam juče pročitala vest da gradonačenik Šapić seli zoološki vrt. Ne znam zašto bi ga izmestili kad funkcioniše najnormalnije. Pokušala sam da stupim u kontakt s njim, međutim, nije mi se javio. Svakako, neću odustati, potrudiću se da dobijem sve informacije u vezi toga, da...nova.rs
Zašto bi im grad davao bilo sta osim racuna za rušenje nelegalnih objekata?Kaže i da će da rasele ljude koji tamo žive i da će dobiti drugi smeštaj.. ozbiljan je to posao, ne znam kako će da ga finansiraju.. raseljavanje ljudi, sređivanje terena, izgradnja kompletno novog vrta.. Milion prečih stvari u gradu, njima kao da je dosadno pa smišljaju nove zanimacije.
Mislim da je ovo suština priče, baška što najkasnije dogodine imamo nove lokalne izbore u BG-u.nema ništa od toga
To je to naselje Partizan o kome pricamo. Realno tu mu nije mesto, kao sto ni mnogim ciganmalama nije mesto tamo gde jesu (BK kod policije i kod okretnice 75/74. ili kod ž. stanice Tošin bunar)Hoće li se rušiti ovo naselje?
Pogledajte prilog 153707
Sve bi to narod skratio za glavu, jer ne bi zano šta sa njima.Dotle,neka puštaju na slobodu, životinju po životinju,po prioritetu dužine zatvorskog staža,i na kraju krajeva,problem neće ni postojati.
I mesto gde je gondola trebalo da se gradi je predgrađe tvrđave.K-distrikt im je prosao, nije bilo pobune gradjana.
Sada znaju da mogu da grade u predgradju tvrdjave na mestu ZOO vrta.
Radikali su pobedili.
Imao sam svojevremeno drugara u tom naselju. Ti ljudi su malo specifični, oni su navikli da žive na Adi, ne verujem da će tako lako da se odreknu tog svog života. Njima je tamo kao da su van Beograda, van gužvi, a ipaksu u epicentru svih dešavanja. Meni je smetalo što je noću malo strašno zbog pasa i raznoraznih čudnih likova, ali njima jetamo raj.
Mislio sam da će zoo vrt na nekom drugom delu ade, ali tamo gde planiraju je nemoguće, nema dovoljno mesta, previše treba investicija, treba seliti ljude. Što će reći, nema ništa od toga