Izvini mislio sam da je svima ocigledno , al dobro.... aj onda da probam sa par stavki da pojasnim
pozitivno
je sto se Zoo i dalje sredjuje ,ulepsava , ,,stanista,, zamenjuju primerenijim kavezima , uredjuju i ojacavaju zidine , prolazi , stepnista itd a delic takvog truda i rada se i vidi na slicici
:kk:
negativno
U osnovi je to kulturno istoriski spomenik iz prohujalih epoha koj je pod posebnom zastitom zbog gotovo ne merljive vrednosti
njemu nanosi sstetu i obican ispisan grafit , cije nanosenje i uklanjanje , unistava sam materijal od koga je spomenik
sdruge strane daleko jace -nagrizajuce zzivotinjske ,,izlucevenine,, i dalje su permnetno tu
te to ,,lickanje,, Zoo-a zapravo govori da nema ni promisli o njegovoj selidbi na adekvatnije mesto nego caruje i dalje opcija unistavanja kulturno-istoriskog spomenika :notok:
Veselo
Veseli Monikin tesnac -zub vremena ga zatvorio .... Monika :lol:
Bolesno
Prosto boli vassar koj prave pri takvoj obnovi
Pogledaj stepenice bass tu kod M. tesnaca : Istorija izmessala ,,stare,, materijale zidina al to nije dovoljno ...
imamo sada i bolje maestre
al ajd bar da se drze jednog materijala, stila pravca, boje ... nessto il neccega
jok
kao ludi kompozitor trpaju i messaju sve sto im padne pod ruku do bljutavosti i izrazitog ne ukusa
Bas tu na stepenistu lepo se vidi na slicici spec vassarski mix : kaldrme, granitnih ploca, keramickih plocica , drvene tarabe i stare i nove metalne ,,galaterije,, sa spec. izabranim bojama
Maestralno
Eto odgovorih , nadam se da sam bar malo doprineo razumevanju predhodnog posta
Na ovom forumu u odnosu na mene, ima puno clanova gradjevinske arhiktektonske ,dizajneerske , istor- umtnickih , i dr. struka cije OKO to odmah vidi i i zasuzi .....
te bolje je sto ti oni nisu pojasnili u moje ime , jer umeju veoma kriticki da odgovore