beli labud
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 31.08.2020.
- Pohvaljen
- 1.091
Pa, nismo šala, čim nas svet prepoznaje i dodeljuje priznanja
Ovo vec ima smisla graditi na Zlatiboru.Projekat u izgradnji, 17 luks vila
Pogledajte prilog 214850
Početna - Zlatne Vile
Dobrodošli u Zlatne Vile, naše luksuzno naselje jedinstvenih planinskih kuća na Zlatiboru - pravo utočište za sve one koji traže vrhunsku udobnost, mir i privatnost. Ovde ćete pronaći savršen sklad između prirodnog raja i sofisticiranog životazlatnevile.rs
Ovo vec ima smisla graditi na Zlatiboru.
Uporedite ovo sa onom zgradom sto izgleda kao zamak sto cesto kace na drustvenim mrezama, razlika nebo i zemlja po pitanju ukusa i prikladnosti lokaciji.
Po meni mnogo bi bila bolja situacija da se radilo vise ovakvih projekata i da se zlatibor sirio u sirinu nego sto se na silu sirio u visinu u samom centru.
Predaleko su. Treba ih malo pribliziti jednu drugoj.Ovo vec ima smisla graditi na Zlatiboru.
Uporedite ovo sa onom zgradom sto izgleda kao zamak sto cesto kace na drustvenim mrezama, razlika nebo i zemlja po pitanju ukusa i prikladnosti lokaciji.
Po meni mnogo bi bila bolja situacija da se radilo vise ovakvih projekata i da se zlatibor sirio u sirinu nego sto se na silu sirio u visinu u samom centru.
Pa da, to su ti tzv.premijum sadržaji koje mora imati turistički objekat, u hotelima ili drugom smeštaju koji se kategoriše sa minimum 4 zvezdiceNe znam pa čisto pitam je li premijum klasa turistički pojam u smislu neke kategorizacije ili rang hotela kao broj zvezdica ili nešto slično.
Pa jel smo nešto pogrešno rekli...?Izgleda dežurni kritičari uopšte ne prate vesti koje ovde objavljujemo!
ne znam da li si primetio u kom smo drustvu, mi nismo ELITNA destinacija (osim u slucaju prostitucije) vec smo kao i ostale zemlje iz clanaka predstavljeni kao neke DIVLJE destinacije na marginama civilizacije i razvijenog turizma za koje zapravo kazu: nisu oni toliko divlji kako smo ih predstavljali 90' i 00', mozete ici tamo ima sta da se vidi.Naš Zlatibor hvali čak i BBC...
Prestižni časopis stavio Srbiju među 4 najatraktivnije destinacije: Pohvalili Beograd i Uvac, ali i gulaš i štrudle
Srbija se našla <strong>među četiri najatraktivnije turističke destinacije u svetu, zajedno sa Marokom, Grenlandom i Gruzijom</strong>. Kako piše Bi-Bi-Si, Srbija, nekada skriveni dragulj Balkana, postao je <strong>atraktivna destinacija zahvaljujući netaknutoj prirodi</strong>, bogatoj kulturi...www.blic.rs