Šta je novo?

"Zelena avenija" stambeno-poslovni kompleks u Zemunu, Petra Kočića.

Tako je, Daka je u pitanju.
Screenshot 2023-07-16 at 02.48.20.png
 
Jos jedno zapazanje; ulazna vrata su Bosal, ali po meni, kvalitet nista nije bolji nego u ZA1. Mada, moram da testiram koliko se u stanu cuje buka koja dolazi iz hodnika. U ZA1 imam osecaj kao da vrata i nema, toliko se jasno cuje razgovor u hodniku.
Da li ima iko predlog kako to malo poboljsati? Verovatno moraju da se menjaju gume oko vrata i jos stosta.
 
Bot alert. Čuj inovativno, visoke zgrade bez trotoara i zelenih površina. Kome bi još to palo na pamet.
 
Pa neće baš biti da je bez trotoara. Napravljen je trotoar skroz oko ZA3, fora je što je okolina ka Tošinom bunaru u izgradnji (ZA4), a biće i ZA5 pored ZA4 do perionice, tako da kada se te dve zgrade završe biće zaokružen blok sa njihovim zgradama i tada će moći da se komentariše i sama okolina sa svih strana.
Inače imamo u poslednja 2 meseca rekonstruisane ulice Radoja Dakića (100m od zgrade), kao i Miloša Bandića u okolini koji je najbliži izlaz na Bulevar Mihajla Pupina sa sve trotoarima i pristojnim širinama kolovoza. Sve u svemu 9/10 po mom mišljenju. Zemunski park nije ispod prozora nego na 300 metara, ali da jeste onda bi bili nelegalni stanari parka, pozdrav.
 
Kad je već gospođa tu, neka zamoli nadređene da konačno reaguju na apele ljudi iz ZA2 u vezi rešavanja vlage i vode na -2 etaži - lift jezgra su puna, tehničke prostorije, lift lobiji uhvatila buđ od vlage na zidovima...
 
Bot alert. Čuj inovativno, visoke zgrade bez trotoara i zelenih površina. Kome bi još to palo na pamet.
Ovo je ono što sad vidim, sa onim što čujem da će biti biće kao što rekoh INOVATIVNO jer za ovaj deo Zemuna jeste, s obzirom na proširenje Trogirske, ulice Nova 1 i Nova 2..svakako ću zabeležiti..
 
Najavljeno proširenje ulica koje izlaze na Tošin bunar može izvesti samo mr. Hudini. Zelena avenija ostaje Zemunski zapećak a sa ubudjeavnjem ovih novih zgrada bice (a i sada je ) nesnosni pakao za vozače. Ukratko lep početak i pakleni završetak . ☹️
 
Samo Trogirsku da pretvore u ulicu dostojnu saobracaja, pa nek' to uradi i Hudini, meni ok :D Mada ja dolazim uvek preko Goce Delceva pa kroz tunel do Radoja Dakica.
 
Mnogima je debela frka da se mimoidju sa dr. kolima u tom tunellu , te ume da se čeka i tu na red za prolaz.
Pa i Lidl ukinuo rampe za prolaz ka P. Kocicu zbog te saob. piz**ije Z. aveniije.
 
Ima 5 prilaza i mogućnosti kojima se može doći i otići iz naselja. Najidealniji će biti kada se završi Trogirska i nove ulice oko zgrada.
 
5 ?


Vole bih znati kojj su to prilazi.
Ako se poštuje postojeca jednosmerna saob. signalizaacija , teško da ima više od 2 preuska ul-iz.

Voleo bih da ih ima i više jer svakodnevno sam u Z.A. kolima te muka mi je i na samu pomiiao o njoj.
 
Poslednja izmena:
Da, govorim o Zelenoj Aveniji 3. Pogledaj na google maps pa prebroj.
 
Da li postoje neke informacije u vezi upotrebne dozvole za lamele 4 i 5 u Petra Kočića 14A/B?
Hvala
 
Vrh