Da li neko zna kada se povezuje zgrada ZA3 na kanalizaciju i vodu?
Da li neko zna kada se povezuje zgrada ZA3 na kanalizaciju i vodu?
Koliko ja znam, nije. Nisu sredjeni prilazi zgradi.Jel krenulo useljavanje prvih stanara u ZA 3?
hvala puno. pratim da vidim da li ce biti kasnjenja u ZA4 na osnovu iskustva sa ZA 3Koliko ja znam, nije. Nisu sredjeni prilazi zgradi.
Ja mislim da bi trebalo da bude gotovo sve do sredine meseca. E sad... Stanovi su zakljucani i gotovi, ali prilaz zgradi i prikljucci se cekaju...hvala puno. pratim da vidim da li ce biti kasnjenja u ZA4 na osnovu iskustva sa ZA 3
Mislio sam da nije oktobar realan, ali građevinski paralelizovano perfektno, u odnosu na progres radova (zidanje čini mi se završeno, razvodi instalacija, malterisanje i gletovanje čak rade - da li se vraćaju da obrade špaletne ili šta jer stolarija je na 2. spratu završena itd., tako da fasada kreće verovatno kroz mesec dana) i ono što sam video na ZA3 (prolazim svaki dan) mislim da stižu građevinski, ne znam odakle ulaz u garažu tj pristupi i priključci infrastrukture, ali očigledno se još ne radi Nova 1 i 2 (iako imaju dozvolu na CEOP-u)hvala puno. pratim da vidim da li ce biti kasnjenja u ZA4 na osnovu iskustva sa ZA 3
Ha, upravo se na CEOP-u pojavila prijava radova, pretpostavljam da ce uskoro krenuti sa izvodjenjem ulica i prilaza.Mislio sam da nije oktobar realan, ali građevinski paralelizovano perfektno, u odnosu na progres radova (zidanje čini mi se završeno, razvodi instalacija, malterisanje i gletovanje čak rade - da li se vraćaju da obrade špaletne ili šta jer stolarija je na 2. spratu završena itd., tako da fasada kreće verovatno kroz mesec dana) i ono što sam video na ZA3 (prolazim svaki dan) mislim da stižu građevinski, ne znam odakle ulaz u garažu tj pristupi i priključci infrastrukture, ali očigledno se još ne radi Nova 1 i 2 (iako imaju dozvolu na CEOP-u)
Tako je, prvo se gradi sredisnji deo. evo slike sa druge strane zgrade koja ce gledati na unutrasnjost kompleksa. nama su u prodajnom birou rekli da se ocekuje u naredne oko 3 godine da se zavrsi ta cela zgrada, tj i ta leva i desna strana koje ce se kasnije graditi
Pogledajte prilog 155145
Nadamo se dobroj izolacijiZnači ko je kupio stan u ZA4 živeće neko vreme na gradilištu. Ne znam šta ih sprečava da završe sve odjednom. Divila sam se a i čudila ljudima koji žive preko puta ZA3, trebalo je izdržati buku i majstore koja krece već od 7h
Mislim da će roditeljima veći problem predstavljati parkirani automobili na tom trotoaru, nego kontejneri.Evo i trotoara, ali sece ga boks za kontejnere. Kako proci ovuda sa kolicima za bebu, a ne silaziti na kolovoz?
Pogledajte prilog 165901
jel trebalo nesto da se reklamira ili je sve odradjeno kako treba?Ja sam uneo stvari u lamelu 2, stanovi su sredjeni. Ali nema struje, i ne znam kad ce doci
Makar kod mene nema vecih mana deluje mi kvalitetno. Ima malih ogrebotina po prozorima, fugne, tu i tamo gips, stelovanje vrata...jel trebalo nesto da se reklamira ili je sve odradjeno kako treba?