JohnnyQuid
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.07.2020.
- Pohvaljen
- 159
Jesu opet Orona liftovi?
Nisu. Zaboravih ko je proizvodjac, ali Orona nije, hvala Bogu.Jesu opet Orona liftovi?
Ja ne znam ni za jedan orona lift da funkcionise kako treba, a ne znam ni zasto ih investitori ugradjuju kad su smece.Nisu. Zaboravih ko je proizvodjac, ali Orona nije, hvala Bogu.
bolje da su ga u neku drugu boju.. komsije kad krenu da loze gume zimi i pvc, plus ganci, ima da posivi sam..Meni novi objekat u Zelenoj aveniji izgleda moćno, koliko čujem proširenje Trogirske u toku i Nova 1 i Nova 2 izmedju ovog objekta i postojećeg, inovativno za ovaj deo Zemuna, odlično..
Pogledajte prilog 168022
Ne bih rekla, ako pogledam objekat Zelene avenije kod lidla fasada je kao da je juče uradjena i prve izgradnje u aveniji, bavim se fotografijom, ovo izgleda superbolje da su ga u neku drugu boju.. komsije kad krenu da loze gume zimi i pvc, plus ganci, ima da posivi sam..
Ovo je ono što sad vidim, sa onim što čujem da će biti biće kao što rekoh INOVATIVNO jer za ovaj deo Zemuna jeste, s obzirom na proširenje Trogirske, ulice Nova 1 i Nova 2..svakako ću zabeležiti..Bot alert. Čuj inovativno, visoke zgrade bez trotoara i zelenih površina. Kome bi još to palo na pamet.