[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=379646#p379646:16pprd3x je napisao(la):
direktor » Sre Apr 06, 2016 1:52 pm[/url]":16pprd3x]Ma samo da popuni prostor na renderu moze bude vojvoda
Ulice mi djeluju uske
Bili smo na razgovoru i videli pokazni stan. Devojka drži pločicu od hrastovine vel. oko7 puta 12 cm i kaže da će parket biti takav?! A pod u pokaznom stanu je sav ODRAN i nije takav. Miiiislim. Šta reći? Kuhinja je s jedne strane sudoper, plus mesto za sudo mašinu, plus za šporet i kraj zida?! Sa druge mesto za frižider i za dva elementa ispod šanka. Moguće je da se izabere da nemate šank, ali onda nemate ni prirodno svetlo u nekim stanovima.
Šokirala me je ideja da su projektovali dva svetlarnika u ovom veku.
A propo ulica oko stambenog bloka, Radmila mi je odgovorila ovo:
"Po urbanistickom planu citav kraj ce se menjati pa tako i prilazi kompleksu. Do useljenja u lamelu 3 bice pomaka naravno ali svakako za taj projekat ce biti potrebno vreme."Vau! Nisam znala.
Ovo nam ne garantuje baš ništa, zar ne? Pogotovo što mi je za parking mesta napisala:"Cena garaznog mesta 11.000 eur SA pdv-om. Polozaj je ispod lamele i oba lifta idu do dole. Samo mesto bira kupac od odnoga sto je u tom trenutku slobodno.. Spoljna parking mesta nisu u prodaji za sada, bice kada bude zavrseno spoljno uredjenje. Cena nije formirana jos uvek. " Da li ih obavezuje izgradnja ulica i parking mesta ili to mogu da razvlače?
Zatim, cena garažnog mesta u West 65 je 10 000 evra, ako sam dobro informisana. Kako ovde 11 000 evra?
Pitala sam da li planiraju izgradnju trafo stanice ili će trafo biti u lameli. Radmila mi je odgovorila ovo:"Trafo stanice velikih kapaciteta nema, u okviru kompleksa u lameli 1 postoji trafo za potrebe stanara Zelene avenije 10/0,4 kV kapaciteta 1000 kVA. Da li da ovo shvatim da je ovaj trafo dovoljan za L1,L2 i L3 ili će svaka imati svoj. Ne bih trafo ispod stana, naravno. Mnogi na ovo ne obraćaju pažnju.
Šta ovo znači?
Na sajtu su prikazane lamele, a ako njih mogu da izbrojim plafon 25 parking mesta?!
Kako znamo da je sve ok sa investitorom? Firma je ćerka druge firme. Osnovna firma se bavi trgovinom, ako sam dobro primetila. Koliko imaju zaposlenih? Da li samo ugovaraju poslove ili ne? U prevodu, bave se trgovinom i posredovanjem ili je sve all inclusive?
U "Glasu javnosti" sam našla pasus o kupovini firme "Branko Plećaš" od strane sadašnje vlasnika Vojina Ostojića (većinskog), koji ima tri zaposlena u ovoj firmi, što mi uliva VEEELIKU sumnju. Pasusu glasi:"Ni kupac preduzeća za proizvodnju metalnih konstrukcija "Plećaš" iz Zemuna nije se pokolebao zbog protesta Lige za zaštitu svojine koja je iznela da je firma podignuta na privatnom zemljištu. Predstavnici Agencije za privatizaciju su ovo potvrdili, rekavši međutim da su učesnici upoznati da se firma prodaje bez upotrebne i građevinske dozvole. Vojin Ostojić, kupac ovog zemunskog preduzeća, za 12,2 miliona dinara vlasnik je firme "Drvoprof", a nedavno je na aukciji izlicitirao i "Borpromet". Ovo svako može da nađe na Netu.
Da li će dobiti dozvolu za uknjiženje zgrade ikada?
Da li je neko forografisao građevinsku tablu na ulazu u gradilište, gde se vide brojevi licenci, ime projektanta i izvođača radova i sl.? Ako jeste, neka okači.
Hvala!