vanste25
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 05.09.2016.
- Pohvaljen
- 106
Hvala
Pa u prethodnim mojim postovima sam pisao o detaljima vezanim za cenu i uslove, pa reko' da se ne ponavljam.
Jos bih dodao da stan ima 46.56 kvadrata. Cena kvadrata 1690.
Potpisao sam predugovor a do marta treba i ugovor da se potpise.
Konsultovao sam se sa advokatom i neke stavke predugovora mi se nisu dopadale. Predlozio sam da se izmene sto je advokat Montexa uglavnom i uradio, sto je pohvalno. Ocekivao sam ,,Uzmi ili ostavi" pristup, kao i u mnogo drugih slucajeva.
Tu sam za sva pitanja
Pa u prethodnim mojim postovima sam pisao o detaljima vezanim za cenu i uslove, pa reko' da se ne ponavljam.
Lamela 2 krece uskoro i temelji se grade zajedno sa lamelom 3. Nakon toga, lamela 3 staje i jos nije definisano kad krece.
Dvojka krece sa prodajom od ponedeljka, cim stigne dokumentacija i predugovori. Cena kvadrata je 1690 -1750, u zavisnosti da li su manji ili veci stanovi (ovo mi nije bilo bas najjasnije, al' mene zanimaju manji gde je 1690).
3. i 4. sprat su skoro skroz rezervisani (garant prijatelji i saradnici unapred rezervisali).
Useljenje je planirano za kraj 2017.
Jos bih dodao da stan ima 46.56 kvadrata. Cena kvadrata 1690.
Potpisao sam predugovor a do marta treba i ugovor da se potpise.
Konsultovao sam se sa advokatom i neke stavke predugovora mi se nisu dopadale. Predlozio sam da se izmene sto je advokat Montexa uglavnom i uradio, sto je pohvalno. Ocekivao sam ,,Uzmi ili ostavi" pristup, kao i u mnogo drugih slucajeva.
Tu sam za sva pitanja