Šta je novo?

Zdravlje i rekreacija

Samo da još jednom ponovim jer sam se loše izrazio za planinarenje - manja grupa je ok, ali grupe nepoznatih od preko 10 ljudi - ne razumem.

Motivacija mi je jasna. Mnogi ne mogu da se nateraju sami.

Ali to je onda treniranje na silu, zato što drugi kažu da tako treba, tu onda nema uživanja, onog pravog.

Kada sa išao na plannarenje išli smo ja i drugar, a posle ja i devojka. Ponekad sam išao sam. retko kada je grupa bila veća i to mi je baš smetalo.
Teško je uskladiti sa svoma ritam panjanja kao i uživanja u prirodi, stalno neko priča, žali se i sl.

Pre nekoliko dana sam ovde postavio moj problem sa bolom u nogama. Obavio sam analize i snimanja pa da bi i drugi sa sličnim problemima znali - problem je kao što je neko ovde i pogodio - u kičmi, donji deo, pršljeni su ikliznuli, još nemam potpunu dijagnozu. Moram na fizikalnu, nije strašno, mada sam malo deprimiran. Meni to da se dogodi.....

Sa planinarskim drustvima mozda ima smisla ici kada si apsolutni pocetnik, ili ako si matorac pa vise ides zbog druzenja nego zbog samog planinarenja.

Tako i ja mislim, ali bas sam sada za vikend bio na Povlenu i bila je jedna bas velika grupa i tu vidis da su ljudi po grupicama organizovani, nema tu mnogo price sa ostalima.

Za takve zaista ne znam sta rade sa tolikom grupom, narocito kada sam video kolike su pauze pravili.

Ali dobro, ima nas raznih.

Lepa tema, izađite gde možete, šetajte, trčite, sami ili u društvu, važno je biti na vazduhu i imati aktivnost.
Par slika sa mojih aktivnosti
20220313_095503.jpg

20200721_130650.jpg
20200722_123218.jpg
20200720_105703.jpg

Искључиво сам возим бајс, шетам, сам идем у ресторане, кафиће по потреби. Мени је то нормално а и не волим притисак и негодовање других људи.

Vrh