Šta je novo?

Zdravlje i rekreacija

Nije lako kada prihodi i okolnosti diktiraju svakodnevicu ali koristi slobodne trenutke za opuštanje.

Нису приходи проблем него запошљавање радника без искуства преко везе.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Нису приходи проблем него запошљавање радника без искуства преко везе.

Kad sam pročitao koliko se nerviras oko telefona, ne mogu da zamislim koliko ti kolege mogu nabiti puls.

To je od onih silnih masnih bureka što si jeo na +35 stepeni letos...

Šalim se... Mislim da ti nisi baš tako naivan "iz čista mira preko 200" i da si dovoljno inteligentan da znaš šta ti je činiti... Tako da pomozi sam sebi dok ne bude kasno i biće ti bolje...

Mada generalno danas se spustila granica za moždane udare, nisu retki ni u 30tim, tako da treba paziti sa pritiskom i svesti ga u normalu... u prvo vreme lekovima za brzu stabilizaciju, a zatim promenom načina života na duge staze. 🍀

Inace da, ostavljaš utisak momka pod tenzijom. Mislio sam da si više onako lik koji želi da stvori takav utisak o sebi ovde, da malo dodaješ na ozbiljnosti i krutosti... al ako si zaista takav onda mora to i telesno nekako da se manifestuje... u svakom slučaju, ponavljam da nisi glup i znaćeš sam šta da radiš da ti bude bolje...

Мутирај све на телефону и пиј чај, илити, више гасирања и више пуцања к****.

Доста ствари не можеш да промениш, то мора да се схвати, али да изигноришеш/заборавиш можеш, посебно друге људе. Не можеш слепом показати, посебно не оном ко је слеп поред очију, али може да те боли ку*** што је слеп. Maксимално што можеш је да подсетиш друге да не троше време са тим људима.

Када будеш био у стању пола сата да седиш и гледаш у зид без да те мисли изнервирају бићеш добро.

Overthinking je generalno veliki problem, ponekad i nesvestan kod ljudi.
Lagana šetnja i to veoma dugačka, ali pod uslovom da krene da se stvarno uživa u njoj i životu i što postojiš, to jest što si živ.
Ja bih preporučio uvek planinarenje sa nekim pozitivnim.
Što više neke fizičke aktivnosti i samostalno spremanje zdrave hrane.
Nakon 4-6meseci se svašta izmeni i dodju razne prilike, meditacija ili jutarnja zahvalnost životu je veoma važna.

Тренутно сам хоспитализован јер сам из чиста мира док сам седео набио пулс 200. Успели су да ме стабилизују.

Шта саветујете око исхране и навика када је срце у питању, никад раније нисам имао проблема.

Ako si hospitalizovan, pitaj ljude koji te leče, a ne na forumu. Mi možemo samo biti bonus za neki savet.

@Ђоле , koliko god. imaš ?
Bez obzira na sve prvi korak je da pocneš da praviš listu šta treba izbaciti tj smanjiti
Odnosi se i na sve drugo a ne samo na hrenu 😀

Vrh