Brate, nije me blam nego je smor i nemam potrebu
Ko ima, super. Što se mene tiče, cirkaću kod kuće ako već neće niko da izađe, nije mi baš nikakvo zadovoljstvo da sedim sam negde u nekom pabu i cirkam.
Kod kuće, slušaću muziku koju ja hoću i biću okružen ljudima koji su mi bliski i koji se u zavisnosti od životnog doba menjaju. Ili sam sam.
Bioskop na primer isto, skinuću lepo film i gledati kod kuće
Nismo svi isti, ali hoću da kažem da nije sve do toga da je nekog sramota. Meni je besmisleno i dosadno.
A i ono, ako neće niko u kafić, super, kod kuće me pivo košta tri puta manje
Restoranima nisam opsednut da baš moram sad to veče tamo da izađem jer mi se jede neizdrživo nešto.
Sve u svemu, nije da me je blam nego ako večeras hoću da popijem neko pivo, a nemam sa kim, ne osećam apsolutno nikakvu potrebu da to radim u nekom kafiću.
Nema tu ni neki element avanture i da probaš nešto novo kad sam već obišao sve u Beogradu što me zanima.
Van Beograda bih se probudio i išao sam tako jer mi dosadno bilo u sobi/apartmanu i jedini sam bio budan, ali i to mi je bio smor i ne bih ponavljao. Nije mi prosto zadovoljstvo. Sedim tako sam negde i nešto jedem i pijem - nema mi baš nikakvu čar. Uvek sam u fazonu, bolje da sam otišao da istrčim

Naročito što to što pojedem je retko bolje od onoga što bih sam spremio kod kuće, a i kad je bolje, nije toliko bolje da je vredelo da se sam smaram u restoranu