Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.623
Најављена је на сајту СЈП.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Zanima me gde gledate kad kažete da nije najavljena izmena?37,50 i 89 idu kroz Jablaničku,vidim da izmena nije najavljena nigde,u oba smera....?
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
U nebo sam gledao....Zanima me gde gledate kad kažete da nije najavljena izmena?
Upravo tako....ispade tragedija što pitah nekim pojedincima....ajde bre više...Uvek se pogledaju sajtovi SJP, GSP i Grada Beograda, pa onda alternativni sajtovi. U 95% slučajeva na pomenutim mestima, koja spadaju u zvanična, mogu da se nađu informacije. Moguće da je @solaris52 gledao u trenutku kada nije bilo izbačeno.
'Ajde, bez ljutnje, objavljeno je pre par dana na sajtu Sekretarijata, a juče i na zvaničnim social kanalima. Dosta ljudi ovde gledaju u neke gluposti aka busevi dot kom i slično, pa se čude. Izvini ako si se našao uvređenim, moje pitanje je možda bilo malo bezveze formulisano.Upravo tako....ispade tragedija što pitah nekim pojedincima....ajde bre više...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
E tako je vec ok....odgovoriš normalno i nema problema...'Ajde, bez ljutnje, objavljeno je pre par dana na sajtu Sekretarijata, a juče i na zvaničnim social kanalima. Dosta ljudi ovde gledaju u neke gluposti aka busevi dot kom i slično, pa se čude. Izvini ako si se našao uvređenim, moje pitanje je možda bilo malo bezveze formulisano.
Nemoj tako, kažu i ovde na forumu da su privatnici do jaja.Slično sam se i ja zapitao kad sam video jedno 5-6 56-tica u Trgovačkoj kako idu jedno za drugim lagano u koloni ko na svadbu da su pošli. Ovo je neverovatno na šta smo spali i kakvi pajseri nam voze po Beogradu.
Naziv albuma: ,,Kolonijalna vožnja".
Pa da li je moguće da 3 56ice kreću sa Zelenjaka doslovno jedna za drugom, ne sačekaju ni minut razmaka?! Stekao sam utisak da oni ne znaju ni koji je čiji red vožnje. Kosmaj na 25 isto radi, vozi u koloniji i nema ih po 20 minuta, od njih baš nisam očekivao ovakvu propast i nesposobnost...
i na 74 juče i danas konvoj van špica. Idu tri jedna za drugom. Ali razmak je najviše 10 minNaziv albuma: ,,Kolonijalna vožnja".
Pa da li je moguće da 3 56ice kreću sa Zelenjaka doslovno jedna za drugom, ne sačekaju ni minut razmaka?! Stekao sam utisak da oni ne znaju ni koji je čiji red vožnje. Kosmaj na 25 isto radi, vozi u koloniji i nema ih po 20 minuta, od njih baš nisam očekivao ovakvu propast i nesposobnost...
kad bi imali gps uredjaj, znali bi kad da krenu.Slično sam se i ja zapitao kad sam video jedno 5-6 56-tica u Trgovačkoj kako idu jedno za drugim lagano u koloni ko na svadbu da su pošli. Ovo je neverovatno na šta smo spali i kakvi pajseri nam voze po Beogradu.
Od Vuka do Marinkove bare je tako užasna infrastruktura, posebno one dve ulice između Maksima Gorkog i Kruševačke i kroz Marinkovu baru su horor.Ovo za 25cu je kod Dušanovačkog mosta, tu se uvek napravi čep pa se skupljaju busevi.
Mislim nije da branim, ali dešavalo se i pod privatnicima, nije do prevoznika već infrastrukture.
Ето видите да није само код приватника то случај. То су ствари које се дешавају константно нажалост...Naziv albuma: ,,Kolonijalna vožnja".