Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Најављена је на сајту СЈП.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Uvek se pogledaju sajtovi SJP, GSP i Grada Beograda, pa onda alternativni sajtovi. U 95% slučajeva na pomenutim mestima, koja spadaju u zvanična, mogu da se nađu informacije. Moguće da je @solaris52 gledao u trenutku kada nije bilo izbačeno.​

Uvek se pogledaju sajtovi SJP, GSP i Grada Beograda, pa onda alternativni sajtovi. U 95% slučajeva na pomenutim mestima, koja spadaju u zvanična, mogu da se nađu informacije. Moguće da je @solaris52 gledao u trenutku kada nije bilo izbačeno.​
Upravo tako....ispade tragedija što pitah nekim pojedincima....ajde bre više...

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

Upravo tako....ispade tragedija što pitah nekim pojedincima....ajde bre više...

'Ajde, bez ljutnje, objavljeno je pre par dana na sajtu Sekretarijata, a juče i na zvaničnim social kanalima. Dosta ljudi ovde gledaju u neke gluposti aka busevi dot kom i slično, pa se čude. Izvini ako si se našao uvređenim, moje pitanje je možda bilo malo bezveze formulisano.

'Ajde, bez ljutnje, objavljeno je pre par dana na sajtu Sekretarijata, a juče i na zvaničnim social kanalima. Dosta ljudi ovde gledaju u neke gluposti aka busevi dot kom i slično, pa se čude. Izvini ako si se našao uvređenim, moje pitanje je možda bilo malo bezveze formulisano.
E tako je vec ok....odgovoriš normalno i nema problema...

Могли би на апликацији „Београд плус“ да редовно ажурирају обавештења о изменама траса и да омогуће да се корисницима појављују та обавештења. Ова, као и још неке измене уопште не постоје у менију „Вести / обавештења“, а опција обавештења не ради иако је укључена у подешавањима. Могли би и да корисницима шаљу обавештења у складу са изабраним стајалиштима и линијама.

Juče 18 sepr izmedju 17 o 40 i 18i15 na liniji 3A prošla je 5 vozila bez prijema putnika u smeru od rakovice do centru
Naravno svi majmuni su bili uredno prijavljeni u aplikaciji tolika bahatost nemam reci
Svima displej upaljen pokazivao garazu
Samo onaj koji je došao na kraju nije imo ispravan displej
A fantomska vozila bez prijave u sistemu i tramvaji koji preskaču jedan drugog posebna priča
Stoji 14 za 1 min doje 5 koja je 6 min pa onda 6 pa 14 pa 7
Koji degenerici rade tamo

Zatvara se ulica Teodora Drajzera na duži period, ali nigde ne piše šta se dešava sa linijam 49 i 94, da li neko ima neki info?

Ovo je sramota da na stanicama nemamo obavestenje kad je trasa izmenjena ja cekam na slaviji 31 da bi posle 15 minuta video da je zatvvorena ulica. Hocemo da budemo medju najboljim gradovima u Evropi a nismo sposobni ovo da uradimo!

Ниш Експрес је пре пола сата имао пола линије на Певцу, 4 на онретници и још 5 у року од 7-8 минута који су ишли ка окретници или кретали одмах са окретнице. Ја не знам шта они раде. И праве рупе од пола сата.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Linija 34 ne saobraća ceo dan. Da mi je znati koji je razlog za to.

Naziv albuma: ,,Kolonijalna vožnja".
Pa da li je moguće da 3 56ice kreću sa Zelenjaka doslovno jedna za drugom, ne sačekaju ni minut razmaka?! Stekao sam utisak da oni ne znaju ni koji je čiji red vožnje. Kosmaj na 25 isto radi, vozi u koloniji i nema ih po 20 minuta, od njih baš nisam očekivao ovakvu propast i nesposobnost...

Prilozi

• Screenshot_20241002_085204.jpg
    Screenshot_20241002_085204.jpg
    84,2 KB · Pregleda: 69
  • Screenshot_20241002_085648.jpg
    Screenshot_20241002_085648.jpg
    84,4 KB · Pregleda: 69
По праћењу две су отишле ка Певцу, а следеће две су на Чукаричкој падини. Направили су рупу од 20 минута. Нећу да пријављујем јер нема вајде и јер ови из СЈП не знају да читају мејлове.

Pa da li je moguće da 3 56ice kreću sa Zelenjaka doslovno jedna za drugom, ne sačekaju ni minut razmaka?! Stekao sam utisak da oni ne znaju ni koji je čiji red vožnje. Kosmaj na 25 isto radi, vozi u koloniji i nema ih po 20 minuta, od njih baš nisam očekivao ovakvu propast i nesposobnost...

Ovo za 25cu je kod Dušanovačkog mosta, tu se uvek napravi čep pa se skupljaju busevi.

Mislim nije da branim, ali dešavalo se i pod privatnicima, nije do prevoznika već infrastrukture.

i na 74 juče i danas konvoj van špica. Idu tri jedna za drugom. Ali razmak je najviše 10 min
IMG_8751.png

Ovo za 25cu je kod Dušanovačkog mosta, tu se uvek napravi čep pa se skupljaju busevi.

Mislim nije da branim, ali dešavalo se i pod privatnicima, nije do prevoznika već infrastrukture.
Od Vuka do Marinkove bare je tako užasna infrastruktura, posebno one dve ulice između Maksima Gorkog i Kruševačke i kroz Marinkovu baru su horor.

Ето видите да није само код приватника то случај. То су ствари које се дешавају константно нажалост...

Vrh