Zvezdarac77
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.03.2019.
- Pohvaljen
- 1.106
idu Higeri umesto tramvaja…
I parkiranih Predsednikovih autobusa...bez obustave tramvajskih linija zbog kvarova, sudara, radova itd
Mala ispravka.Ako je ovo danas stabilnitramvajskisistem, onda sam lud sigurno.
Izgovor za neprodužavanje linija 305/309 je taj što bi ih onda svi koristili a niko tramvaj.
A šteta, bila bi expres linija od Cvetka do Vuka i moglo bi da se fino odradi.
Naravno da bi, slažem se sa tobom.Da još jednom ponovim da produžavanje jedne linije sa poteza 300 do Vukovog spomenika ne rešava problem, zato što bi se desilo upravo to da bi maltene svi koristili tu liniju i onda sami korisnici naselja koje ona opslužuje bi bili na gubitku. Rešenja sa produženjem i preusmerenjem više linija ka centru, ili preko autoputa, te pojačanjem pojedinih linija koje već saobraćaju autoputem, je jedino isplativo rešenje, a gde bi se maksimizirala iskorišćenost postojećih kapaciteta.
I opet se nije dobila veza ŽS Rakovica sa okolniom naseljima.Dosta mi Rakovice, taman sam mislio da će drugi delovi grada dobiti preko potrebne linije, ali eto jedni isti.
Da, tako je.Колико сам схватио: 505 остаје све нормално а 506 се продужава.
Исправите ме ако грешим јер је ово мени конфузно много.
Спајају сеКолико сам схватио: 505 остаје све нормално а 506 се продужава.
Исправите ме ако грешим јер је ово мени конфузно много.
ja se izvinjavam na gresci, nisam ni ja dobro skontao izgleda iz teksta koji sam procitao.@niksem1
Nije tačno ovo što je napisao @Lazar B. , već je tačno ono što je @Djole Pevcanin napisao. A to se može videti po tome što je napisamo da će se na trasi Miljakovac 1 - Sunčani breg - Miljakovačke staze ostati takt od 17 minuta. Da se linija 506 prosto produžava trasom linije 505, a zadržava postojeća linija 505, takt bi bio manji od 17 minuta na trasi Miljakovac 1 - Sunčani breg - Miljakovačke staze.