Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.637
И кроз тунел поново.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Sve više se upropašćava ova linija. Nekada je bila dobra veza Miljakovca 1 i gazele (sava centra) a sada katastrofa. Opet Miljakovac 1 trpi. Zar nije bilo lakše da su 504 preusmerili sa rakovičkog mosta preko Borske i Vareške i dalje pored železničke stanice rakovica ka Resniku. Isti princip je mogao i sa linijom 502 samo obrnutno: sa mosta desno pored žel.stanice, vareškom i borskom do Miljakovca 1. Čak i linija 506 je mogla pored žel.stanice i vareškom do borske ili patrljak linija 505L od Miljakovačkih staza da se produži do Kneževca ili spoji sa 507. Očito opština Rakovica iz političkih razloga forsira sve ove izmene a najviše u korist Resnika. Gomile "500" linijica koje se preklapaju a ne rešavaju probleme.Linija 94 puštena Vareškom ulicom, tako da sada povezuje stari i novi otc, iliti buvljak. Takođe bitna stvar je ta što je dobijena veza Vareške sa železničkom stanicom Rakovica, gde je nekada išla linija 504.
Pogledajte prilog 165812
Pričam dok su ovi radovi u Kralja Milana. Ne ide ništa direktno do centra.Zato što 29 pokriva celokupnu trasu Vračarskih trolejbusa.
Nemaju bre da pošalju na Kosmajske linije, sa ovim izrezanim redovima vožnje... A pojačaće neku liniju.... E moj brate, mogu samo da je redukuju jer je "brojač putnika pokazao".Pa može i tako, ali mislim da bi najjednostavnije da jednostavno 21 zameni 29 na ta 2 meseca, bolje bi bilo da ide bilo šta do studentskog direktno, a 29 bi previše kruzila pa ne bi imala neku poentu kao takva i verovatno bi bila nepouzdana. Kad već autobusi mogu da idu, lepo nek pojačaju malo 21, ionako su 40 skroz ukinuli pa sam siguran da bi imali vozila.