Da li 94 saobraća pored Sunčanog brega ili i dalje saobraća kroz Resnik sa drugog kraja?Истина је, 94 је изменила трасу.
Лепо је што је појачан потез око ЖС Раковица, јер је 94 релативно честа (зимски ред вожње) и самим тим, Канарево Брдо добија директну и квалитетну везу са Бг возом.
Овом изменом неће бити задовољни становници Миљаковца 1, јер, без обзира што су 47, 50 и 59 честе и јаке, осетиће се недостатак и изгубиће се веза са Новим Београдом. Међутим, ако немају проблем да чекају 48 на Канаревом, навићиће се да тако чекају и 94. Такође, ни корисници 94 према Реснику неће бити одушевљени преусмерењем, само из разлога што уме да буде колона код ЖС Раковица скоро сваког радног дана, док у Борској није то случај. Време ће показати, да ли је измена добра или не.
П.С.
Добро је што отварају обилазницу данас и што не мора више да се иде кроз споредне улице(лежећи, рупе, пешаци), већ новим надвожњаком и то ће знатно олакшати живот Ресничанима.
Slicno sam i ja prosao juce dok sam cekao 23 ojku na Mostaru nekih pola sata je nije bilo,i to u periodu od 17-17:30,i na kraju sam usao u krcatu i terao ljude da se pomeru kako bi se vrata zatvorila.23jka je toliko opterecena linija,ne zna se gde je krcatija,dal do Sajma ili gore u Pozeskoj ili kod bazena gde ulazi gomila dece .Propast,a tako nam i treba,za ovo ste glasali,uzivajte dok nas voze ko stoku.Ovaj narod i ne zasluzuje bolje jer dok se gura u krcat bus gleda na Tik Toku sta vozi Tamara Bojanic..56 није било минимум 40 минута. На Мостару сам чекао око 15, ушао у 55 и отишао на ЧП у нади да ћу ухватити 581. Али од тога нема ништа.
Наишао је 89 у који није могло да се уђе, потом 10 минута касније 56 у који исто није могло да се уђе. Чекао сам још 15 минута и ушао једва у 89 а 581 који је требало да крене у 4 није дошао.
Хвала ти Гангула.
Saobraca kroz Resnik s drugog kraja....Da li 94 saobraća pored Sunčanog brega ili i dalje saobraća kroz Resnik sa drugog kraja?