Djp je samo odlucio da nama u Vinci ukine prevoz jer je na ulazu u Vincu pukla cev po jedno cetvrti put u poslednjih par meseci, iako su tu bili radovi i stavljene su navodno nove cevi. Ovo je sramno da nema dalje, samo ti ukinu prevoz bez ikakvog obavestenja, bilo kakve table, bez apsolutno ikakve informacije, jer ih boli k**** za Vincu i ceo gradski prevoz u opštini Grocka. Ostavili su ljude da mrtvi umorni nakon posla koji rade vikendom, pešače 3.5km, tj jedno bar 40 minuta, srećom pa sam ja bio kod kuće da povezem moju majku. Izgovor im je kako je vikend i svakako malo ljudi ide negde, pa nema potrebe da se uvodi 307L od škole u Vinci do okretnice na brdu. Ovde Lestanci trljaju ruke, jer sva vozila sa 307 bace na 306 da bi se vozila vrtela po Smederevcu i da bi vozači imali isti red vožnje kao na 307, jer je turaza 306 i 307 skoro ista. I onda neko kaže kako gradski prevoz treba da se placa i kako je sramota sto mi neki ne plaćamo i da smo krivi za sve. Za nedelju dana mi se desilo da prvo vozač samo obidje stanicu bez da pogleda jer ima putnika, nakon toga isti vozač je samo prošao stanicu i iskljucio se za garažu pod izgovorom neispravnosti vozila, a bus je bio potpuno ispravan i najnormalnije iz Vince otišao u garažu i već sutra bio na liniji, nego je taj vozač očigledno dobro pokriven u gsp-u i može mu se da radi takve stvari u dogovoru sa dispecarom i treća situacija da se Higer 3520 pokvari i još jednom moram da čekam 25-30 minuta u sred radnog dana.