Generalno mislim da bi preusmerenje 25 bilo značajno - sve češća pojava su ogromne gužve već od V. M. Krstića, koje se nastavljaju na Višnjičku i samo putovanje od V. M. Krstića do Bogoslovije može potrajati (pre par nedelja sam u špicu ovu deonicu prešao za 20 minuta), dok se preko Dragoslava Srejovića može uštedeti i po 7-8 minuta (većina ljudi koja iz M. Gregoran ide u tom pravcu ne skreće u V. M. Krstića, nego upravo nastavi ka Ul. Dragoslava Srejovića). Istina gubi se presedačka veza kod Tri bika (stajalište "Vuka Vrčevića"), gde dosta ljudi preseda, ali ta presedanja se mogu obaviti na drugim stanicama ili sa drugim linijama:
a)Sa Karaburme se do Tri bika mogu koristiti 16/23, koje su češče nego 25;
b)Iz Višnjice se može koristiti 32 do Omladinskog stadiona, gde se može presedati na 25;
c)Iz Slanaca i Velikog Sela može se koristiti 202 do Omladinskog stadiona i
d)Iz Višnjičke banje može se koristiti 202 ili 35 do Tri bika, gde staje 25P ili ići jednu stanicu sa 32/74 do Omladinskog stadiona.
Što se tiče jednosmernog dela M. Gregoran, on će u jednom trenutku morati da postane dvosmeran, zbog sve većih gužvi u V. M. Krstića i zbog toga što je pored V. M. Krstića jedini kršteni pravac u smeru grada sa tog dela Karaburme, a i veoma je apsurdno da je u 90% dvosmerna (čak je 50tak metara pre Dragoslava Srejovića dvosmerno), a ovde jednosmerna. Problem parking mesta mislim da bi lako bio rešen, jer u istoj, koliko znam, parking mesta nema, već su se ljudi samo parkirali na ulicu, pa se nemaju zbog čega žaliti.