Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

По мени највеће достижење је оно што ми зовемо жута трака, реално убрзава градски транспорт. Али да би то могло да заживи, мора се улагати у инфраструктуру, потребно је правити алтернативне правце и појачавати градски саобраћај, да реално осећаш да је и брже и јефтиније. Немогуће је решити проблем са кантом боје.
Од када је Собјанин градоначелник, улагања у путну инфраструктуру су многструко увећана, пребогата Москва је за брзе аутопутве који те довозе у центар града привукла приватни капитал. Коришћење 10км пута кошта преко 1000 динџи, али кад ти је фрка, стварно се стиже очас посла.

Пре 15ак година све је изгледало као у Београду данас, скретање из трећег реда, паркирање где ко хоће, саобраћајне гужве које ми зовемо колапс. Тако нешто одавно нисам видео нити осетио на својој кожи.

Za sve ljude što se trude da nama bolje bude..

1000046781.jpg

Спораћева кантурина звана аутобус је проклизала и блокирала XI крајишке јутрос код апотеке Лабуд током покушаја да скрене лево. Шта ће тамо кад није чисто не знам.

Желим да поцрка сваки њихов аутобус у Београду и никад не успели да их поправе.

У Соколцу где напада неколико пута више снега него било где у Београду у најбржем могућем року све путеве чисте од снега. Нису им јавна комунална предузећа пуна СНС ботова као нама, па зато заправо тамо има ко да очисти снег на време.

Спораћева кантурина звана аутобус је проклизала и блокирала XI крајишке јутрос код апотеке Лабуд током покушаја да скрене лево. Шта ће тамо кад није чисто не знам.

Желим да поцрка сваки њихов аутобус у Београду и никад не успели да их поправе.
И у Жаркову такође.

Није ми јасно како не разумете да није до аутобуса и превозника, службе не ради посао проактивно и зато долази до колапса и блокада у саобраћају када падне снег.

Не, него је због Индуса који снег у животу нису видели, М+S гума, ћелавих летњих гума а најмање до служби.
Гуме и службе највећи проблем, поготово тамо где возило иде низбрдо или узбрдо.

https://www.blic.rs/vesti/beograd/d...zastoj-na-licu-mesta-i-policija-video/wh15c1r
Interesantno je da je obustavljen i rad tramvaja koji nisu na trasi palog stabla (sa NBG ka gradu), ali šta ima veze, nek' saosećamo sa palim stablom i ostalim putnicima koji jesu na trasi palog stabla...a otklanjanje stabla je bilo kao da su se spremali i parastos da mu održe jer kako objasniti optimizam vozača koji odmah okreću kod Gospodarske mehane i isklj.se iz saobraćaja. Je'l nas opet iznenadio sneg u decembru zato što ni busevi nisu radili kako treba?!

Vrh