Miroslaves
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.08.2015.
- Pohvaljen
- 1.466
Gomila 50ica na banovom brdu na okretnici.
52 pola buseva nije vozilo
52 pola buseva nije vozilo
Dok sam radio na NBG u ovo doba godine sam išao peške do Zelenjaka jer je sve od Pariske Komune bilo zaglavljeno još 2017.godine.Данас ми је у шпицу аутобусом од Општине до кружног тока код Ушћа требало сат времена. Аутобус је буквално милио жутом траком.
Al me iznenadilo da tramvaji funkcionišu relativno normalno
Znači ja sam super prošao, putovao sa Ustaničke do stare okretnice u Vinči 2 sata. Vozač je odvalio grejanje da su bukvalno ljudi padali u nesvest jer je bus bio pretrpan, a stajalo se sat vremena od Ustaničke do Dudića. Srećom pa Streline Cobre idu okej po ovom vremenu, nema nekog klizanja ili bilo čega sličnog.Imam 23 godine i ne pamtim da sam ikada doživeo pa ni čuo da je neko od Radmilovca do Ustaničke putovao od 17:15h do 23:35 koliko sam ja večeras! Deo koji se inače pređe za 15 minuta, a sada se prelazio skoro 7 sati! Ovo ne bi bilo da je 2 metra snega napadalo.
Vozač sa 303 koji je iz Vrčina krenuo u 15h, stigao je u 23:35h na Ustaničku.
Ogroman propust gradskih službi koji je u ovom delu grada nezapamćen!
Dobro je što nisam bio u koži onih koji su išli ka prigradskim naseljima, jer je u roku od nekoliko sati svega 5-6 autobusa prošlo, a od toga ih pola nije imalo oznaku linije.
Stanice prepune, a u autobuse je moglo samo na Ustaničkoj da se uđe i to ako imaš sreće.
I ja, od 16-18h do Boleča, stajali smo mnogo do Dudića... Ovo je zaista strašno, da ne mogu dva kamiona poslati da probiju put bar.Znači ja sam super prošao, putovao sa Ustaničke do stare okretnice u Vinči 2 sata. Vozač je odvalio grejanje da su bukvalno ljudi padali u nesvest jer je bus bio pretrpan, a stajalo se sat vremena od Ustaničke do Dudića. Srećom pa Streline Cobre idu okej po ovom vremenu, nema nekog klizanja ili bilo čega sličnog.
Сетио сам се моје пријатељице из Кијева која каже, па ја не користим траке за јавни превоз, само ујутру кад је гужва... Хах па тада оне и највише служе...Nije to više žuta traka, nego automobilska, stvari treba nazvati pravim imenom.
Čim se zapuše 2 trake, odmah se beži u Žutu, to doslovno svi rade.
Svako ko je 5+ minuta razmišljao o ovoj temi je zaključio da se to tako radi. Što znači da se ne radi o tome da naši gradski čelnici ne znaju kako da reše problem, već da ne žele da on bude rešen.Тако су и и Москви радили, док нису поставили камере на сваки 500-1000м. Па кад ти стигне 10 казни, па не можеш да регуитрујеш ауто, продаш некретнину или напустиш земљу, прво сви беже да плате, а онда и да више не користи траку.
Сада, када је гужва, аутобуси само лете.
Тако су и и Москви радили, док нису поставили камере на сваки 500-1000м. Па кад ти стигне 10 казни, па не можеш да регуитрујеш ауто, продаш некретнину или напустиш земљу, прво сви беже да плате, а онда и да више не користи траку.
Сада, када је гужва, аутобуси само лете.