Нема тад блокада колико знам.Da li neko zna kako funkcioniše 7-ica danas zbog blokada itd, treba da dodjem sa Zvezdare u Blok 45 pa mi je to jedina direktna veza? Ako ne tako, koje su mi bolje opcije danas? Išao bih oko 6-7 uveče
Da li neko zna kako funkcioniše 7-ica danas zbog blokada itd, treba da dodjem sa Zvezdare u Blok 45 pa mi je to jedina direktna veza? Ako ne tako, koje su mi bolje opcije danas? Išao bih oko 6-7 uveče
Negde sam vec pisao.27E kreće u paru subotom pre podne, šesto stajalište od mirijevskog terminusa u smeru prema gradu:
Pogledajte prilog 222247
Ovo je slikano na Skadarliji u pravcu Kalemegdana, jel moguće da 3 desetke bleje na banjičkoj okretnici 8 kilometara dalje, a tabla laže da se nalaze negde kod Pravnog Fakulteta? Subotnji interval im je 15-16 minuta. Mislim da je tabla prvo prikazivala razmak od jedne do dve stanice između sva 3 tramvaja, pa su se u međuvremenu sustigli.Ja ne mislim da je u pitanju vozić, nego sve 3 10-ke bleje na okretnici, a ova tabla laze i tako sve vreme piše isto vreme kad su na okretnici
Bilo je oko pola 2 popodne. Ovi protesti koji se održavaju mislim da nemaju dodira sa trasom desetke, jedino ako kod Pravnog nije bila i neka blokada saobraćaja u Beogradskoj ili na Bulevaru.Ahaa, mislio sam da je u pitanju pravac ka Banjici, nisam obraćao pažnju. Kad je to bilo, u koje vreme? Moguće da su bile neke blokade u tom trenutku
To gomilanje je jedna stvar, ali neprikazivanje vremena polaska s terminusa sasvim druga, budući da ovo ne zavisi od uslova saobraćaja već od organizacije sistema za obaveštavanje putnika. Ako čekaš na bilo kom bliskom stajalištu posle terminusa prikazaće samo tranzitne linije sve dok se "P1" iznenadacne uključi. Takav režim traži stalnu pažnju, pa iz tog razloga izaziva frustraciju putnika u žurbi.Ahaa, mislio sam da je u pitanju pravac ka Banjici, nisam obraćao pažnju. Kad je to bilo, u koje vreme? Moguće da su bile neke blokade u tom trenutku