Mogli su da ih doniraju Gsp-u, uz one zglobne Unacopove Mercedese ConectoA mogli su i da ih prodaju nekome, barem ne bi bili na totalnom gubutku sa njima, uprkos tome što su već zaradili na njima.
Zar privatnici nisu već donirali neke Ik 112N i Ik 103?Могли су да их донирају и неким сиромашним општинама ако је ГСПу испод нивоа да им приватници донирају возила.
Колико ја знам нису.Zar privatnici nisu već donirali neke Ik 112N i Ik 103?
Мисле што линија 511 постоји на сајту ГСП-а да је ГСП превозник на тој линији.Прво нек се распитају,па онда нек пишу које је и чије се возило запалило,не мора да значи сад да је стално ГСП.Ma sve je GSP šta god da se desi tokom dana u saobraćaju, a da su u pitanju autobusi. Doduše, tu su i naši, nazovi, predstavnici krivi. Famozni Cvrčak, mada se na snimku ne vidi mnogo. Možda je "samo" zapario od nekog creva. Više puta sam pisao da se ne zna koji medij je gori. Senzacija u naslovu, to je sada glavno čim uđeš na bilo čiji portal.
Jel ovo upućeno novinarima ili ispravljanje onog što sam ja napisao?GSP -----> Gradsko Saobraćajno Preduzeće
Odakle ti uopšte ideja da svako ko se bavi novinarstvom ima završen adekvatan fakultet?pošto novinar svako može da bude danas, FPN nula bodova.
Jel ovo upućeno novinarima ili ispravljanje onog što sam ja napisao?
Odakle ti uopšte ideja da svako ko se bavi novinarstvom ima završen adekvatan fakultet?