Šta je novo?

Zapaljeni/izgoreli autobusi GSP-a i privatnih prevoznika od početka 2008

Dare ume milisav i na drugim jezicima da se sporazumeva. Malo mi je samo teže da razumem kad nema interpunkcije. Ne znam gde se završava jedna misao a gde počinje druga.

Znam.Ovo sam se malo salio .

dare":zyqfyoir je napisao(la):
Molim sve clanove da pisu srpski i samo srpski da bi nas Milisav mogao razumeti .Ja obecavam da necu vise pisati na engleskom :D
Па и ти онда Даре треба да пишеш на српском, а не на ....... латиници и то ошишаној. :wink:

Тако је Гаго!
cica (сиса-дојка) = чича (старији мушкарац)

Pa da bude zatucan... Srpska cirilica ili srpska latinica, neka pise kako on zeli. Ali kada vidim da neko koristi iskljucivo cirilicu jer je to "srpsko pismo i treba da budemo patriote" dodje mi da iskopam sebi oci. Poznavanje dva srpska pisma i koriscenje oba je visi nivo patriotizma i na to treba svi da se ponosimo i da koristimo oba.
Izvinjavam se za OT, vise mi idu na zivce ovakvi komentari.

Не покрећите ту тему молим вас, ако већ не волите да пишете ћирилицом, пишите српском латиницом, а не енглеском јер је граматички исправно.

Ima dosta foruma koji imaju problem sa punom latinicom, SQL se zali. ;)

Nepismen, glup, a da pritom bude neko ko siri pricu da treba pisati samo tim i tim pismom (ne odnosi se ni na koga ovde, nego generalno na osobe koje su takve). Dalje, ovde niko ne mrzi da pise cirilicom ili "punom" latinicom, nego je tu lenjost da se prebacuje pismo, zatim navika, ali i upotrebljivost. Evo na mom primeru, navikao sam se na tu "osisanu" latinicu pre svega zbog mojih aktivnosti na racunaru jer svakodnevno koristim fotosop, blender i pisem skripte. Ali postoje slucajevi kada sam prinudjen da prebacim pismo, kao sto je pisanje eseja, nedavno maturskog rada, molbi, zalbi i slicnog i tada mi nije tesko da prebacim na tu "punu" latinicu ili cirilicu. I to sto neko nikada ne koristi ili retko koristi cirilicu i "punu" latinicu ne znaci da nije patriota, srbin ili slicno.

marrecar":1ps1il60 je napisao(la):
I to sto neko nikada ne koristi ili retko koristi cirilicu i "punu" latinicu ne znaci da nije patriota, srbin ili slicno.
За ово се слажемо, за остало није ни место ни време :sesir:

Juce je planuo zadnji levi tocak na 1015, ali srecom vozac je uspeo da ugasi pozar na vreme pp aparatom.

Veruj mi da sam i ja bio u cudu. Prolazim autom pored a vozac prska po njemu pp aparatom, jos se pusio kad sam ja prolazio. Moguce da je blokirao...

Dodao sam u listu (na prvoj strani ove teme) i sve ovde navedene slučajeve zapaljenih vozila iz prethodna 2 meseca.

Ukupan broj tih slučajeva za koje smo uspeli da saznamo od početka ove godine već je premašio prošlogodišnji broj, a tek smo u avgustu :notok:

Otisao u rashod GB868 a ne rece zbogom :( izgpreo na 105L.Dokle ce bre vise da im gore vozila :cry:
GB868 na liniji 16

Да ли је могуће да нико никада није покренуо истрагу о разлозима паљења и одговорности лица задужених за исправност. Јесу ли ти аутобуси добијени џаба па да није потребно водити истрагу?

avramovicsasa":3s8zvehw je napisao(la):
Što su ljudi čudni,svi bi hteli hleba bez motike,došlo je do izbijanja požara u autobusu,svi putnici su blagovremeno izašli jedino je jedna žena ostala gutajući dim,vozač je nekoliko puta opomenuo da izađe našta je ona odgovorila da neće jer hoće da dobije odštetu,na kraju je izašla i bukvalno smetala vozačima dok su gasili požar.
Kada su vatrogasci pozvani,pitali su da li je potrebna hitna pomoć našta su oni odgovorili negativno. :D
Do dolaska vuče ona je ostala čekajući hitnu pomoć...... :p

http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php ... 79#p132979

Od kako su Japanci prepustili Japance, samo gore i gore. Zalosno...

rasho62":14fnrpne je napisao(la):
Да ли је могуће да нико никада није покренуо истрагу о разлозима паљења и одговорности лица задужених за исправност. Јесу ли ти аутобуси добијени џаба па да није потребно водити истрагу?
Za svako vozilo je pokrenuta istraga i za svako vozilo postoji razlog paljenja, postoji dokumentacija za svakog od njih u kojoj je utvrdjeno sta je uzrok pozaru, samo sto to mozes okaciti o klin. Tu ekspertizu je trebalo uraditi pre pozara, da ne dodje do toga...

Vrh