zna li neko odgovoravramovicsasa":1c87i64w je napisao(la):Koji se to solo Japanac zapalio na 202,nešto sam čuo pre neki dan :shock:
Somi303":36niwc7w je napisao(la):Бекс, јел истина да ти је миљеник плануо?
dare":36niwc7w je napisao(la):da cuo sam od mog imenjaka sa foruma pakako da plane :bash:
becks89":y58syz7d je napisao(la):Somi303":y58syz7d je napisao(la):Бекс, јел истина да ти је миљеник плануо?dare":y58syz7d je napisao(la):da cuo sam od mog imenjaka sa foruma pakako da plane :bash:
Milisave, jel ti umes da citas?
Covek mu je potvrdio da je planuo, cisto da ti prevedem sta je pisac hteo reci, 'da, cuo sam od mog imenjaka sa foruma. Pa kako da plane?'
Kako onda nisu preneli netacnu informaciju?
Pa je becks citirao nas a njega je pitao da li ume da citaMilisaV":34ilh37s je napisao(la):Pa niko nije preneo vest samo su postavili pitanje dal je istina.
eh to su bila lepa vremena ali to je zbog toga sto su imali najbolju posadu.Pazili su odlicno bus.Kad se posada promenila poceo je vidim da dize temperaturu.Nisu trebali menjati posadu drugo nekad ga uzmu vozaci i sa drugih linija pa je padao i na 73 i na 601 i na 67 to svakako nije dobro za 448Дошљак":34ilh37s je napisao(la):Сећам се када ми је пре неколико година први пут наишао 448 на Славији на 78ици, гледао сам га као свемирски брод и мислио да је дошао крај гурању у Каросама, и Ластиним Необусима и Ик 103.
Šomi, ja znam da ti imaš problema sa čitanjem, kad sam ja tu u priči, ali postaješ bezobrazno drzak i nekulturan sa pokušavanjem da iz jasno napisanog, pretvoriš u nešto što tebi ide u prilog. To što dare ne koristi interpkucijske znakove i malo 'teže' piše, ne znači da možeš da obrćeš činjenice. Čovek je na tvoje pitanje, prvo odgovorio sa da, pa je onda objasnio, kako je saznao. Kako je planuo, se odnosilo na to otkud da tako mlad auto plane. Stvarno već postaje neumesno i neprimereno ovakvo izvrtanje i glupiranje u tvojim postovima, stvarno se ponašaš kao neko dete.Somi303":24z5q6zo je napisao(la):becks89":24z5q6zo je napisao(la):Somi303":24z5q6zo je napisao(la):Бекс, јел истина да ти је миљеник плануо?dare":24z5q6zo je napisao(la):da cuo sam od mog imenjaka sa foruma pakako da plane :bash:
Milisave, jel ti umes da citas?
Covek mu je potvrdio da je planuo, cisto da ti prevedem sta je pisac hteo reci, 'da, cuo sam od mog imenjaka sa foruma. Pa kako da plane?'
Kako onda nisu preneli netacnu informaciju?
Рекао је да је чуо за то и питао "како то да плане?". Нигде није рекао да је то истина, немој да изврћеш речи.
Не знам зашто трипујеш да ме нервираш, да ме познајеш знао би да ме осим масних отисака прстију на поклопцима мотора и размазаних Солариса ништа више не нервираbecks89":39oa22za je napisao(la):Šomi, uživaj, osedećeš mlad...
Mislio si na sebe verovatno...Somi303":2sqrcqxn je napisao(la):Стварно невероватно, неко луд би помислио да је у теби проблем :kafa:
Ti za početak počni da koristiš tačku, zarez i ostale znakove, a pogledaj pre nego što postuješ kako si napisao poruku, jedan direktor je dovoljan forumu...dare":2sqrcqxn je napisao(la):Molim sve clanove da pisu srpski i samo srpski da bi nas Milisav mogao razumeti .Ja obecavam da necu vise pisati na engleskom