Direktor pogona je otkaz dobio zbog nekih drugih razloga, ovo je bila kap koja je prelila casu, cak sta vise mislim da je sve ovo nakarikirano da bi se napravila cistka. Ovaj covek koji je poslednji smenjen je jedan od retkih koji je bio razuman, koji je bio kulturan, koji je znao svoj posao i koji je zaista bio tu gde treba da bude, on je zamolio, nije naredio da se skine to sa foruma na neko vreme, nije zabranio da se to pojavi. Nazalost, do naseg razgovora nije doslo i bas mi je zao zbog toga, jer je covek zaista ok.
Sve vise sam ubedjen da se ovo nije slucajno desilo, previse 'slucajnosti' u istom momentu ne moze biti slucajno. Vidim sad se pojavila prica o kupovini novih vozila i nekoj astronomskon cifri za rashod vozila, kojih i pre ovoga nije bilo dovoljno, a ovim novim odredbama dolazimo da ce im umanjiti broj za jos 12 vozila. Ovo su igrice neke, samo sto jos nemam dovoljno da pozovem nekog na odgovornost, medjutim potrudicu se da istrazim celu pricu sto vise, jer me brine ishod ovih igrica, a i mogu reci da sam prilicno iznerviran ponasanjem ljudi u vrhu firme.