Колико разумем зашто су наставили да га вуку толико не могу да верујем да су то урадили. Стварно је била погрешна одлука.trosmenac":2c1avzvx je napisao(la):Ajde da objasnim celu situaciju 386 je zablokiro u Surcinu iz garaze je poslat zamenski bus vozacu da odradi zadnji krug a u 386 je ostao parkirer iz pogona da ceka terenca.Terenski majstor je dosao i konstatovao da je doslo do ledjenja instalacije i da je zablokiro.Pozvao je vucu koja je stigla i prikacila crevo sa kamiona probali su i videli da je odblokiro i krenuli ka garazi.Na uglu Iviceve I Ugrinovacke je parkirer prilkom skretanja u levo video da se zadnji levi tocak poprilici pusi i telefonom obavestio raspored da dolazi u garazu i da se spreme vatrogasci kombi je bio u pratnji ali je zaostao na jednom od semafora u Tosinom Bunaru .Nakon nekoliko minut ulaze u garaz ali zbog velike guzve jer je u toku bio nocni pregled i pranje stizu samo stotinjak metara od kapije i tu pocinje drama ispaljeno je 7 i slovima sedam pp aparata ali vatra je zahvatila pod busa i bilo je jako tesko prici pri tome je eksplodirala guma i vreli parcici su se razleteli okolo jedan od vozaca je uspeo da ukloni 912 koji je bio pored i krenuo da pomera 1385 kad je jos jedna guma eksplodirala i razbila vozacko staklo i zapalila sediste vozaca i pobegao je na vreme.Utom su stigli vatrogasci i poceli organizovano da gase ali 386 vise nije bio prioritet gasenja vec samo da se pozar ne prosiri na buseve okolo za 1o minuta je izgoreo.Zato nemojte pisati da radnic neznaju da rukuju PP aparatima da su ovakvi i onakvi jer vecina vas verovatno nije dozivela i nadam se da nece doziveti pozar.Da ima odgovornosti ima verovatno da treba deliti otkaze ko bombone narocito terenskom majstoru vozacu kamion i njima slicnim koji su ostavili kicme u GSPu ne treba jer kad ce pogresiti onaj u toploj kancelariji verovatno nikad.Da podsetim da je vozilo za svaki kvar vozeno u ovlasceni servis i to ne u Ikarbus nego u MAN servis s obizrom na garanciju.
spatiotecte":2rfyulxv je napisao(la):Do kog broja izgorelih autobusa smo stigli od 2008 do sad?
mislis da znaju ubedjen sam da ZEmunci nisu nikakvu pouku izvukliSomi303":3d73ohsh je napisao(la):Мада треба стати шта год да смрди, сад знају за убудуће..
Znam :lol:becks89":2466crjt je napisao(la):Duboko sam potresen zbog tvog razocarenja u 'moje' zemunce.
To je bese FAP? Sto ne izgore skroz.. kao i svi ostali fapovi :twisted:c.s.i.":3g19vo63 je napisao(la):Juče (20.1.2015.) je bio manji požar na vozilu GB 110, dok je radio na liniji 303.
Igore, dodaj na listu.
Aha FAPveb983":tqnz3lma je napisao(la):To je bese FAP? Sto ne izgore skroz.. kao i svi ostali fapovi :twisted:c.s.i.":tqnz3lma je napisao(la):Juče (20.1.2015.) je bio manji požar na vozilu GB 110, dok je radio na liniji 303.
Igore, dodaj na listu.