Po slikama videh da je na parkingu uz ogradu, zato sam predpostavio da je na garaznom mestu, plus zato sto je ovaj drugi zapaljeni odmah do njega... Meni par stvari nije jasno:
1. zablokira mu tocak u surcinu, dolazi kamion da ga slepa, zasto nije na svoj pogon nastavio? Ok mozda je odgovor da mu je ECU ukinuo gas pa nije mogao, mada posle godinu i po to da jos uvek radi u GSP tesko
2. kamion ga slepa 10km sa zablokiranim tockom, tocak se usput greje ali zbog kolkog tolkog kretanja ima neko hladjenje, zasto se nije zapalio negde usput? Morali su bar jednom od Surcina do Zemuna da stanu. Cudo ali opet GSP-u su naklonjene zvezde i autobus nije buknuo.
3. Autobus zakacen za kamio pristize do garaze, usporava da udje u garazu, jos nema pozara. Kamio staje, vozac izlazi odkacnje rudu sa autobusa, otkacinje rudu sa kamiona, stavlja rudu u kamion i odlazi i tek nakon nekoliko minuta bukne pozar... Ovaj deo mi je ali totalna naucna fantastika. Da je on krenuo da gori usput, rasirio bi se plamen cim bi usporili da udju u garazu a ne tek posle minimum 10 min od zaustavljanja. I zasto njega kamion ne slepa direkt na kanal sa blokiranim tockom? Ako ga on ne odlsepa ko ce i zasto bi ga slepali iz dva dela? Ako je tacno da ga je ovaj ostavio na sred garaze onda je i dobro sto im je procedura nakardna.
4. Autobus izgori, izgori i vozilo do njega, oni sacekaju da se ohlade i onda gurnu vozilo od 17 tona sa zakocenim tockom do ograde? Gde kriju tog Hulka? hocu da ga vidim.
Becks ja znam da si ti sad u najgoroj situaciji i da najverovatnije za Somijeve slike krive tebe ali mislim da gradjani Beograda moraju da znaju kako je njihovih 600000E izgorelo i umalo zapalilo ceo pogon. Ti si svoj dogovor ispostovao, novine nisu saznale od tebe, a sad je red da se zna istina i da ova svinjarija lepo povuce zestoke reforme u celom preduzecu ne samo par otkaza.