Šta je novo?

Zapaljeni/izgoreli autobusi GSP-a i privatnih prevoznika od početka 2008

Autobus na liniji 95 zapalio se danas u Ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu

pozar_95c_zps5a6aa0e6.jpg

Neko vreme smo bili mirni po pitanju ovakvih vesti, ali evo opet je krenulo...
Pre nekoliko dana kod buvljaka GSP-ov autobus na liniji 95 je izbacio sve putnike jer je počeo da kulja dim u unutrašnjost vozila (na žalost ne znam o kom garažnom broju se radilo), a evo danas opet požara na jednoj 95-ici (ovog puta Lastinoj)...

1693616-nbg1.jpg

pozar_95d_zpsc9162efc.jpg

autobus-95-goreo-zapalio-se-autobus-foto-nikola-lukic-1419855708-603393.jpg

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/foto-novi-beograd-zapalio-se-autobus-na-liniji-95-clanak-1648207

koji gb da ga dodamo u listu :)

На склици се лепо види који је гб, односно број је П0108
Питање: а шта значи број 5197 који је изнад ?

Odlicno uneo sam i njega u listu koju je felix zapoceo :)

5197 je garažni broj vozila (Lastin interni), a P0... brojevi su indetifikacioni i njih Direkcija za javni prevoz dodeljuje prevoznicima.

Хвала Ц.С.И. на објашњењу. За број П0108 знам да је гб који додељује Дирекција.
Плусићћћ

Igore, ovaj bus ne treba dodavati u listu... Ta lista je vezana samo za GSP-ova vozila, a ovog puta u pitanju je Lastin autobus.

Aha ok imas pravo izbrisan ;)

A bilo mi je malo cudno da nema nijedan privatnik. Uostalom i naziv teme je vezan za gsp

Mislim da sve ovo vezano za Lastin autobus treba ili prebaciti negde drugde , ili temu preimenovati u "Zapaljeni/izgoreli autobusi GSP-a/PP od početka 2008".

PP - privatni prevoznik

Felix55":32195foi je napisao(la):
Autobus na liniji 95 zapalio se danas u Ulici Milentija Popovića na Novom Beogradu

pozar_95c_zps5a6aa0e6.jpg

Neko vreme smo bili mirni po pitanju ovakvih vesti, ali evo opet je krenulo...
Pre nekoliko dana kod buvljaka GSP-ov autobus na liniji 95 je izbacio sve putnike jer je počeo da kulja dim u unutrašnjost vozila (na žalost ne znam o kom garažnom broju se radilo), a evo danas opet požara na jednoj 95-ici (ovog puta Lastinoj)...

1693616-nbg1.jpg

pozar_95d_zpsc9162efc.jpg

autobus-95-goreo-zapalio-se-autobus-foto-nikola-lukic-1419855708-603393.jpg

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/foto-novi-beograd-zapalio-se-autobus-na-liniji-95-clanak-1648207

Ово је Ластин бус,не ГСПов.Гар. број 5197.

Ne radi se o klasičnom požaru. Kako je preneo član Chumlee sa Balkan Transport foruma / http://balkantransport.net/forum/sp-las ... tml#p24211 /
Zapalio se levi doboš odjednom, eksplodirali pneumatici i jastuk od temperature. Bez povređenih zahvaljujući odličnoj intervenciji GSP-ovaca, vozača, saobraćajaca i vatrogasaca.
g42PdLH.jpg

Zaista ne želim da pomislim kako li je bilo putnicima koji su sedeli iznad pneumatika u trenutku njihove eksplozije... :violina: :oops: :cry:

A šta bi moglo da mu se desi kada su pored vatrogasci?

Sad su i u garazama poceli da gore novi dobro cijeli pogon nije izgorio fino su godinu poceli

a razlog ne govore bitno je samo ko je slikao alal ikm vera.BRAVO :bash: jadan 386 :cry:

Kakav je saldo za proslu godinu sto se tice zapaljenih busevs

Nisu moje slike, samo da se zna. Ja se do daljeg držim dogovora i ćutim o svemu...

Ovima u gsp nije bitno kako su se zapalili vec cije su slike tenkretist

Игоре, постави слике у имг код ради боље прегледности. Ја не могу преко телефона.

Somi uradi reupload fotki na dodaj.rs pa onda ih postavi posto ne moze img da ide sa flickr-a

Vrh