U jbt. A gde je to bilo? Pitam pošto otprilike jednom dnevno bacim pogled na AQ ali nigde nisam zadnjih dana video da je prelazilo i 200, a kamoli 300.Pre neku noc otvorim prozor da izluftiram i morao sam iste sekunde da zatvorim koliko je smrdelo. Na sajtu imam sta da vidim - merna stanica preko puta pokazuje 302. Ako niste znali kada predje 300 ima jos tamnija ljubicasta.
A tada nisu mogli da žive bez lož-ulja i sličnih energenata. Koliko je samo "naftarica" bilo po onim porušenim vračarskim kućama koje su zamenjene zgradama piključenim na centralno, gas ili se greju na struju. Koliko manjih kotlarnica bilo poput ove na Julinom brdu.Каква иронија. Говорили су да фабрике загађују ваздух у Београду. Нема више ниједне, а ваздух отрован,
Energia Gas and Power kod MUPa.U jbt. A gde je to bilo? Pitam pošto otprilike jednom dnevno bacim pogled na AQ ali nigde nisam zadnjih dana video da je prelazilo i 200, a kamoli 300.
Isto osecamo, dodao bih jos jedan kod ovog plavog pravougaonika kod Banije.Ovde su neka lozista lignita, obelezena crvenim pravougaonicima, koja sam pronasao u poslednjih par godina, uglavnom u Starom Gradu, prema Dunavu
Pogledajte prilog 151259
@MC_, заисте не могу а да не похвалим и захвалим се за овај вид активизма.Ovde su neka lozista lignita, obelezena crvenim pravougaonicima, koja sam pronasao u poslednjih par godina, uglavnom u Starom Gradu, prema Dunavu
Pogledajte prilog 151259
da. to sam zaboravio. Hvala.Evo recimo Šantićeva ulica. Sigurno nekoliko ložišta sa lošim ogrevom.
hvala.@MC_, заисте не могу а да не похвалим и захвалим се за овај вид активизма.
Energia Gas and Power kod MUPa.
Isto osecamo, dodao bih jos jedan kod ovog plavog pravougaonika kod Banije.