astrodule
Professional
A gde da ga nadjemo?
Koliko sam pratio Kolubara mora da se proširi.
Koliko sam pratio Kolubara mora da se proširi.
На ауто-путу се загађење види голим очима када пролазите поред Маринкове баре.Pre neki dan sam na Novom Beogradu morao da stavim masku koliko je to smrdilo i štipalo. Izgleda ćemo ko Kinezi u prezagađenom Wuhanu morati da nosimo maske bilo pandemije ili ne. Nije to samo onaj deo oko Konjarnika i Autokomanda. Nanosi vetar taj otrov s brda načičkanih pravno ili bespravno podignutim porodičnim kućama i u druge niže delove grada, pogotovo Novi Beograd. Što je najgore kako se šatro sve više brine o životnoj sredini (zapuštavanjem svih manjih rupa izuzev onih najvećih) postalo je sve češća pojava.
Mozda da danas malo prosetas.Moze uvek da se dise. Ko ima problem sa disanjem, preporucujem drevnu tehniku za unapredjenje disanja - ne koriscenje interneta.
Setao sam jedno sat vremena pre tekme.Mozda da danas malo prosetas.
Evo bas veceras.
Vazduh je predivan.
Pogledajte prilog 151076
Ovo je sramota.
Mi ne mozemo da se zovemo ljudima kad ovo trpimo.
Nijedan naucnik, nijedan profesor, nijedan lekar, nijedan novinar ne govori ovome.
Zamislite samo sljam u Zavodu za javno zdravlje koji daje lazne izvestaje.
Da, koliko sam video prognozu (mislim na one od 5 do 10 dana, sve preko toga je gatanje) čeka nas par dana gušenja jer neće biti mnogo vetra.Sinoć sam vodio decu na trening , skoro da mi je pozlilo od smrada i zagađenosti. Danas ništa bolje, ali valjda sam se mali i navikao, ne smeta mi toliko. Prečišćivač je uključen ceo dan pošto čuvena trostruka stolarija koja ima veoma slabu duhtung gumu u mom stanu propušta smrad.
"Ne znam dal` je s`mog ili s`tvog al` gadno bazdi"Smog = smoke & fog
Da, vidi se kao i u Kaluđerici u rupi. I generalno na trasi autoputa. A na NBG koji je vezan na centralno vidi se jasna razlika između smoga koncentrisanog iznad saobraćajnica i te povremeno nanešene otrovne izmaglice, što iz Obrenovca (primarno industrijski izvor), što s Voždovca i Zvezdare (primarno individualna ložišta kao izvor, nanešeno trasom autoputa).На ауто-путу се загађење види голим очима када пролазите поред Маринкове баре.
Horor. Manje-više isto širom grada, uključujući i aerodrom tako da ko misli da je bezbedan grdno se vara. Manje razlike mogu biti rezultat akumulacije različitih izvora zagađenja sa više lokacija (saobraćaj+ložišta zavisi od smera vetra). Jedina osetna razlika je Višnjica koju spašava vetar.Mozda da danas malo prosetas.
Evo bas veceras.
Vazduh je predivan.
Pogledajte prilog 151076
Ovo je sramota.
Mi ne mozemo da se zovemo ljudima kad ovo trpimo.
Nijedan naucnik, nijedan profesor, nijedan lekar, nijedan novinar ne govori ovome.
Zamislite samo sljam u Zavodu za javno zdravlje koji daje lazne izvestaje.